Piţurcă: Sper să câştigăm meciul cu Clinceni să revenim puţin din punct de vedere psihic. Ar fi catastrofă pentru noi dacă vom pierde

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să se impună în meciul cu Academica Clinceni, din etapa a XIV-a a Ligii I, pentru a-şi reveni psihic după eşecul din confruntarea cu campioana CFR Cluj.

“N-am avut o săptămână bună, dar asta e viaţa în fotbal. Am pierdut până la urmă contra echipei campioane. Deja e de domeniul trecutului. Meciul cu Clinceni a devenit foarte important pentru noi, pentru că avem nevoie de cele trei puncte puse în joc şi eu sper să putem să le obţinem. Toţi jucătorii sunt valizi. Koljic face o parte din antrenament cu noi, cealaltă încă singur. Sper să câştigăm meciul cu Clinceni să revenim puţin din punct de vedere psihic. I-am simţit şi pe băieţi mai supăraţi. Urmează meciul de Cupă, la fel de important pentru noi, şi apoi meciul cu Dinamo, care se va juca pe noul teren. Suntem favoriţi cu Clinceni, dar meciul va fi dificil. Este un joc deosebit de periculos. Dacă vom câştiga toată lumea va spune că a fost normal, dacă vom pierde că va fi catastrofă. Şi cred că ar fi pentru noi dacă am pierde meciul, dar este posibil orice. Clinceniul joacă fotbal”, a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a precizat că pentru el personal prioritatea este câştigarea titlului. “Cupa României este pentru orice club prioritate. Pentru mine personal campionatul e prioritate, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim victoria şi că nu ne dorim să câştigăm Cupa”, a adăugat el.

Universitatea Craiova va întâlni Academica Clinceni, duminică, în deplasare, de la ora 15.00, în etapa a XIV-a a Ligii I. În etapa trecută, craiovenii au fost învinşi cu scorul de 2-0 de CFR Cluj.

Sursa : news.ro

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri