Căutare Live

Conor McGregor şi-a anunţat revenirea în UFC

Luptătorul Conor McGregor va reveni în UFC, la 18 ianuarie 2020, deşi în luna martie îşi anunţase retragerea din artele marţiale mixte, informează BBC.

McGregor nu a mai luptat în UFC din octombrie 2018, când a fost învins de rusul Khabib Nurmagomedov.

Luptătorul irlandez a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este într-o foarte bună condiţie fizică.

"Data este stabilită. Nu mă interesează cine va fi adversarul", a precizat el.

McGregor a mai spus că data revenirii sale a fost stabilită împreună cu organizatorii UFC şi că urmăreşte să-l înfrunte la Moscova pe învingătorul dintre Nurmagomedov şi Tony Ferguson, luptă programată în prima parta a anului 2020.

"E nevoie de 66 de zile pentru a-ţi forma un comportament. Acum mă duc devreme la culcare şi mă trezesc devreme. O abordare structurată este cheia succesului. Toţi miliardarii trebuie să fie organizaţi. Mă voi concentra pe luptă, nu voi mai consuma alcool", a adăugat McGregor.

Conor McGregor şi-a făcut debutul în artele marţiale mixte în 2007 şi şi-a anunţat retragerea prima dată în aprilie 2016, dar a revenit asupra decizie la scurt timp, înainte de a lupta cu Nurmagomedov, doi ani mai târziu.

El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte.

În 2018, McGregor a fost obligat să urmeze cursuri de stăpânire a furiei şi să presteze cinci zile în folosul comunităţii, după ce a atacat un autovehicul în care se aflau mai mulţi luptători UFC, între care Khabib Nurmagomedov.

În martie, McGregor a fost reţinut la Miami după ce a distrus telefonului unui fan, care ulterior a renunţat la plângere.

Sursa : news.ro

Piţurcă: Sper să câştigăm meciul cu Clinceni să revenim puţin din punct de vedere psihic. Ar fi catastrofă pentru noi da... Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinalele turneului de la Basel...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri