Antena Căutare

Conor McGregor şi-a anunţat revenirea în UFC

Luptătorul Conor McGregor va reveni în UFC, la 18 ianuarie 2020, deşi în luna martie îşi anunţase retragerea din artele marţiale mixte, informează BBC.

McGregor nu a mai luptat în UFC din octombrie 2018, când a fost învins de rusul Khabib Nurmagomedov.

Luptătorul irlandez a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este într-o foarte bună condiţie fizică.

"Data este stabilită. Nu mă interesează cine va fi adversarul", a precizat el.

McGregor a mai spus că data revenirii sale a fost stabilită împreună cu organizatorii UFC şi că urmăreşte să-l înfrunte la Moscova pe învingătorul dintre Nurmagomedov şi Tony Ferguson, luptă programată în prima parta a anului 2020.

"E nevoie de 66 de zile pentru a-ţi forma un comportament. Acum mă duc devreme la culcare şi mă trezesc devreme. O abordare structurată este cheia succesului. Toţi miliardarii trebuie să fie organizaţi. Mă voi concentra pe luptă, nu voi mai consuma alcool", a adăugat McGregor.

Conor McGregor şi-a făcut debutul în artele marţiale mixte în 2007 şi şi-a anunţat retragerea prima dată în aprilie 2016, dar a revenit asupra decizie la scurt timp, înainte de a lupta cu Nurmagomedov, doi ani mai târziu.

El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte.

În 2018, McGregor a fost obligat să urmeze cursuri de stăpânire a furiei şi să presteze cinci zile în folosul comunităţii, după ce a atacat un autovehicul în care se aflau mai mulţi luptători UFC, între care Khabib Nurmagomedov.

În martie, McGregor a fost reţinut la Miami după ce a distrus telefonului unui fan, care ulterior a renunţat la plângere.

Sursa : news.ro

Piţurcă: Sper să câştigăm meciul cu Clinceni să revenim puţin din punct de vedere psihic. Ar fi catastrofă pentru noi da... Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinalele turneului de la Basel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x