Antena Căutare

Poli Iasi va depune un memoriu la Comisia Centrala de Arbitri

Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a anuntat, luni, ca echipa din Copou va depune memoriu impotriva arbitrilor care au oficiat la partida cu FC Vaslui, centralul Georgian Ionescu si asistentii Zoltan Szekely si Liviu Ciubotariu.

"Vom depune memorii la Comisia Centrala de Arbitri impotriva arbitrilor de la partida cu FC Vaslui, pentru ca rezultatul a fost viciat. Vom depune la dosar toate aceste faze incriminate de noi. Stiu ca nu ne mai ajuta cu nimic acest lucru, dar nu se mai poate continua asa. S-ar putea ca la finalul campionatului sa conteze orice punct si orice gol"
, a spus Sorin Boca, luni, intr-o conferinta de presa.

Oficialul iesean a prezentat si fazele la care considera ca echipa sa a fost nedreptatita. "La golul doi al lor se vede foarte clar ca Wesley l-a faultat pe Buta. Golul marcat de noi si anulat pe motiv de ofsaid a fost perfect regulamentar, iar intrarea lui Pavlovic la portarul Branet a fost criminala, si jucatorul vasluian trebuia eliminat. In plus, Farkas a avut o intrare de cartonas rosu la Cristea, dar a primit doar galben", s-a plans presedintele iesenilor, care a mai acuzat ca meciul a fost prelungit numai cu patru minute, explicand ca numai la accidentarea portarului Plesca jocul a fost intrerupt timp de cinci minute.

Boca i-a ironizat pe vasluieni pentru jocul dur practicat vineri si a spus ca pentru viitorul meci cu echipa lui Porumboiu il va legitima si pe luptatorul Catalin Morosanu: "Il vom lua in lot pe Catalin Morosanu si poate chiar il bagam in teren, dupa cele petrecute la meciul de la Vaslui. De asemenea, vom trece pe foaia de joc trei portari, pentru a fi siguri ca vom termina partida cu un om in poarta. Asta pentru ca la Vaslui ambii nostri portari au fost facuti KO de acelasi jucator si nu s-a luat nicio masura impotriva lui Pavlovic".

Presedintele iesenilor a explicat si motivul pentru care iesenii nu au avut retineri sa il foloseasca in jocul de vineri pe Petar Jovanovic, jucator imprumutat de la FC Vaslui. "Noi l-am luat pe Petar pentru a juca, nu ca sa-l tinem pe banca. Cum in contractul de imprumut nu era stipulata nicio clauza, era normal sa-l folosim", a replicat Boca, dupa ce Adrian Porumboiu acuzase faptul ca sarbul a evoluat impotriva echipei de care apartine, catalogand acest fapt drept o lipsa de bun-simt din partea iesenilor.

Echipa antrenata de Viorel Moldovan a trecut, vineri, pe teren propriu, de Politehnica Iasi, scor 2-0, intr-un meci din etapa a 19-a a Ligii I, ambele goluri ale partidei fiind marcate de noua achizitie a vasluienilor, slovacul Pavol Farkas.

sursa:newsin
Hamilton prevede un sezon de F1 foarte echilibrat... Cosmin Contra, gol de senzatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x