Antena Căutare

Polonia - Romania 4-1. Esec usturator pentru "tricolori" in primul meci din 2013

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de Polonia, scor 1-4, in primul meci din 2013, disputat la Malaga (Spania). Au marcat: Grozav 41', respectiv Pawłowski 15', Teodorczyk 24', 27' si Łukasik 33'.

Polonia - Romania 4-1. Esec usturator pentru "tricolori" in primul meci din 2013
| Intact Images

Victor Piturca a avut la dispozitie pentru acest meci numai jucatori din campionatul intern, care insa au dezamagit. Polonezii conduceau la pauza cu neverosimil 4-0!

In mintul 15, Pawlowski a deschis scorul pentru polonezi, cu un sut la coltul lung, trimis din interiorul careului, fara sperante pentru Lung jr. Teodorczyk a realizat "dubla" in doar trei minute(min. 25 si 28), profitand si de o defensiva tricolora visatoare.

Ultimul gol al polonezilor a fost unul de senzatie, inscris cu calcaiul de Lukasik(min.33), dupa o serie de gafe facute de aparatorii nostri. Elevii lui Victor Piturca au sa reduca din diferenta pe finalul primei reprize, prin Grozav, care a profitat de gafa portarului Slowik.

"Tricolorii" au avut initiativa pe tot parcursul reprizei secunde, dar si-au trecut in cont doar doua ocazii, la sutul lui Maxim, respins de portar (70) si la bara lui Dragos Grigore (80).

In urmatoarea partida, Romania se va duela cu Australia, in data de 6 februarie 2013 (pentru aceasta partida au fost convocati si stranieri).

ECHIPE:

Romania: Lung jr - Al. Matel, D. Grigore, Gaman (C), Al. Vlad - Nistor, I. Neagu - Chitu, N. Stanciu, Alexe - Grozav;

Rezerve: Buzbuchi, Balgradean, Luchin, Balasa, Radut, Maxim, Budescu, Nica, Barboianu, Mateiu, Antal, Alibec;
Selectioner: Victor Piturca.

Polonia: Slowik - Broz, Jedrzejczyk, Celeban, Wawrzyniak - Wszolek, Lukasik, Kazmierczak, Pawlowski, Sobota - Teodorczyk;
Selectioner: Waldemar Fornalik.

Unul dintre cei mai cunoscuti motociclisti romani si-a pierdut viata strivit de propria masina... La Paltinis s-a desfasurat Campionatul National de Freestyle pentru schiori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x