Antena Căutare

Unul dintre cei mai cunoscuti motociclisti romani si-a pierdut viata strivit de propria masina

A trait cu moartea langa el in fiecare secunda, a jutat oameni la care nimeni nu mai putea sa ajunga, dar a murit in urma unui incident incredibil, stupid. Unul dintre cei mai cunoscuti motociclisti ai Romaniei, Sabin Zabarcencu, si-a pierdut viata strivit de propria masina, in timp ce o repara. Cricul care ar fi trebuit sa tina masina ridicata a cedat. Sotia lui ii daruise un fiu acum o luna.

Acasa, in propriul garaj, strivit de masina la care tinea ca la ochii din cap. Un sfarsit crud, pentru unul dintre cei mai cunoscuti motociclisit ai Romaniei, Sabin Zabarcencu.

Barbatul se afla sub masina de zeci de minute, acesta incercand sa rezolve ceva la toba de esapament. Aici a intervenit problema: cricul ori a fost montat prost de la bun inceput, ori a cedat, iar greutatatea de peste doua tone a masinii a cazut peste proprietarul acesteia.

Sabin Zabarcencu Iubea tot cea avea motor si roti. I se spunea Sabin Race (Cursa). La 39 de ani, gonea pe strazi si pe pistele de curse cu aceeasi placere. Nu rata nicio ocazie sa ajute. In plina iarna, a urcat in munti, in zonele blocate de zapada, pentru a imparti ajutoare.

Prietenii lui motociclisti sunt acum socati de vestea primita. Tragedia a generat ecouri in randul comunitatii de motociclisti din tara. Au lasat sute de mesaje de condoleante pe retelele de socializare. Isi planifica deja un raid in tacere, in numele celui care a fost Sabin Race.

Politia a inceput o ancheta, pentru a stabili circumstantele care au dus la moartea motociclistului. Trebuie sa explice cum a ajuns un profesionist al motoarelor sa fie strivit de propria masina. Pana atunci, In urma lui, ramane o sotie si un baietel de doar o luna.

Cupa Davis: Florin Mergea si Horia Tecau aduc victoria Romaniei cu Danemarca... Polonia - Romania 4-1. Esec usturator pentru "tricolori" in primul meci din 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x