Antena Căutare

Portsmouth nu mai are bani pentru salariile fotbalistilor!

Directorul executiv al lui Portsmouth, Peter Storrie, a afirmat ca formatia engleza nu mai dispune in prezent de bani pentru a achita salariile fotbalistilor, dar spera ca situatia se va remedia in scurt timp, informeaza editia online a The Guardian.

"Banii proveniti din transferurile de jucatori si cei din drepturile TV, aproape 35 de milioane de lire sterline, au plecat direct spre banca, pentru a achita datoria. Nu au mai ramas bani. Tot ceea ce cheltuim lunar acum sunt bani de la Al-Fahim. El a promis o refinantare, ne-a aratat toate documentele, dar nu stiu cum pot ajunge in cateva saptamani cele 50 de milioane de lire promise", a spus Storrie.

"Cred ca salariile vor fi platite pana la urma, am muncit mult in ultimele 9 din 10 luni, asa ca nu voi abandona acum", a adaugat acesta.

Clubul a dat publicitatii si un comunicat oficial referitor la problemele legate de situatia financiara. "Clubul este in prezent refinantat de proprietarul Sulaiman Al-Fahim. A existat o intarziere in transferul banilor, dar avocatii au confirmat ca jucatorii vor fi platiti in cel mult 48 de ore. Fotbalistii au fost anuntati de aceasta situatie", se arata in comunicat.

Storrie a adaugat ca a ramas la club doar datorita dorintei fanilor, pentru ca el a intentionat sa plece luna trecuta. "Cum puteam sa plec dupa ce mi s-a cerut sa raman? Am fost foarte aproape de insolventa de mai multe ori. Nu vreau sa-i ingrijorez pe suporteri si sunt optimist ca acest club va supravietui", a spus Storrie.

sursa: NewsIn
Andone baga bani in hochei! ... "Bisonul" latra pentru Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei Marti, 01.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x