Antena Căutare

Portugalia a facut scor de tenis cu Bosnia. Vezi rezultatele din barajul pentru Euro!

Croatia, Cehia, Irlanda si Portugalia sunt ultimele 4 echipe calificate la Campionatul European de anul viitor.

Dupa ce a invins la Istanbul usurandu-i lui Hiddink drumul spre Anzhi Makhachkala, Croatia a jucat in retur cu frana de mana trasa, remizand 0-0 cu cei care la editia anterioara a Campionatului European se oprisera in semifinale. Acum, ienicerii nu vor mai ajunge nici in grupele din Polonia si Ucraina.

Cehii s-au impus in fata Muntenegrului si la Podgorica dupa ce invinsesera cu 2-0 pe teren propriu. Petr Jiracek a reusit sa marcheze in minutul 81, iar trupa lui Mirko Vucinic ar fi trebuit sa marcheze de 4 ori in 9 minute pentru a spera. Nici macar nu au incercat asa ca selectionata condusa de Michal Bilek ajunge la al cincelea European consecutiv.

Irlanda lui Trapattoni a si surpriza Estonia au terminat la egalitate pe Dublin Arena, dupa ce langa Marea Baltica fusese 4-0 pentru verzi. Ward a deschis scorul in minutul 32 iar Vassiljev a readus echilibrul pe tabela de marcaj. Insularii merg in Polonia si Ucraina dupa ce in 2009 au fost opriti din drumul spre Africa de Sud de mana lui Henry la golul lui Gallas.

Bosnia venea cu speranta pe stadionul Benficai dupa 0-0 acasa, insa in 80 de minute Portugalia a facut set. Cristiano Ronaldo si Nani au facut repede 2-0. Misimovic a redus din handicap din penalty inainte de pauza, dar starul lui Real a facut 3-1 la 8 minute de la reluare. Spahic (cel ce a comis in Franta faultul in careu in urma caruia Nasri a egalat trimitand cocosii direct la Euro) a micsorat avantajul in minutul 65, dar Helder Postiga si Veloso au dus la 6-2 scorul unui meci care parea echilibrat pana in ultima treime. Asa cum era de neconceput un Mondial fara Cristiano Ronaldo, nu se putea ca turneul final din Estul Europei sa se desfasoare fara starul de langa Atlantic.

Foto: Intact Images \ EPA

VIDEO! Olanda, umilita de Germania. Vezi rezultatele adversarelor din urmatoarele preliminarii!... Conducerea lui ”U” aduce dovezi: ”Exista bilete la derby care costa un leu si se impart prin Cluj!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x