Antena Căutare

VIDEO! Olanda, umilita de Germania. Vezi rezultatele adversarelor din urmatoarele preliminarii!

Olanda a pierdut la scor in Germania, Ungaria la limita in Polonia in meciurile amicale desfasurate marti seara, iar la barajul pentru Euro, Turcia si Estonia au facut egal cu Croatia si Irlanda, ratand calificarile inca dupa meciul tur.

Germania isi continua parcursul incredibil din grupe chiar si in meciurile de pregatire. Desi a avut in fata Olanda, nimeni alta decat finalista din Africa de Sud, trupa lui Joachim Low a reusit un sor de neprezentare. Thomas Muller a deschis scorul repede, la fel ca in sfertul cu Argentina, iar Klose si Ozil au desavarsit umilinta batavilor.

Vezi aici cele trei goluri marcate de germani!

Ungaria a sustinut un amical in Polonia, gazda turneului final de anul viitor invingand vecinii Romaniei de dincolo de Tisa cu 2-1 Pavel Brozek a deschis scorul pentru polonezi, iar apoi Ungaria a marcat de doua ori: o data in poarta polonezilor prin Priskin si apoi in a lor prin Vanczak.

Turcia a remizat in Croatia 0-0, insa in tur trupa lui Hiddink a pierdut pe teren propriu cu 0-3. Tot egal a facut si Estonia la Dublin, insa 1-1. Ward a marcat pentru britanici iar Vassiljev a egalat pentru baltici.

Andorra nu a evoluat in seara de marti.

Foto: Intact Images \ EPA

VIDEO! Costa Rica - Spania 2-2 \ S-a prafuit tiki-taka... Portugalia a facut scor de tenis cu Bosnia. Vezi rezultatele din barajul pentru Euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x