Antena Căutare

Premier League: Stoke - Chelsea 0-0/ Tamas, invins de Manchester United

Manchester United este singura echipa mare din Premier League care a debutat cu o victorie in prima etapa. “Diavolii rosii” au avut nevoie de un autogol pentru a se impune in deplasarea de la West Bromwich, scor 2-1, la care fundasul Gabi Tamas a fost integralist.


United s-a relaxat dupa marcarea golului si acest lucru i-a permis lui Shane Long sa egaleze cu un sut la coltul lung, la care De Gea a gafat din nou.

Trupa lui Ferguson a avut de asteptat pana in minutul 81 pentru a marca golul de trei puncte. Cu o patrundere superba, Young a centrat din banda stanga, iar Reid si-a bagat mingea in plasa, ingropandu-si echipa.

Andre Villas-Boas, semi esec la debut

Debutul lui Andre Villas-Boas pe banca tehnica a celor de la Chelsea nu a fost unul pe masura asteptarilor, londonezii plecand doar cu un punct de pe terenul lui Stoke City (scor 0-0).

Echipe:

Stoke: Begovic, Huth, Shawcross, Woodgate, Wilson, Whelan, Delap, Etherington, Jones, Walters. Au mai evoluat: Pugh si Whitehead.

Chelsea: Cech, Bosingwa, Alex, Terry, Cole, Ramires, Obi Mikel, Lampard, Kalou, Torres, Malouda. Au mai evoluat: Drobga si Anelka.

foto: gsp

Citeste si.. Liverpool, remiza pe teren propriu. Vezi rezultatele din prima etapa!

Steaua - U Cluj 2-1/ Ros-albastrii au trecut pe locul 2... Ceahlaul Piatra Neamt – Otelul Galati 0-2 / Prima victorie pentru campioana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x