Antena Căutare

Ceahlaul Piatra Neamt – Otelul Galati 0-2 / Prima victorie pentru campioana

Echipa lui Dorinel a obtinut primele 3 puncte din acest sezon sub Pietricica, in urma unui meci salvat de repriza a doua.

Otelul joaca urat si cand castiga, nu numai cand pierde sau face egal.

Primul mitan a reusit sa plictiseasca toti spectatorii de pe stadionul ce va gazdui, la mijlocul saptamanii urmatoare, meciul dintre Vaslui si Sparta Praga. Singura faza notabila a reprizei s-a consemnat in minutul 33. Atunci, galatenii puteau deschide scorul prin Gabi Paraschiv, dar golul sau a fost anulat pentru un fault in atac acordat destul de usor la duelul cu Forminte.

A doua repriza a fost mult mai animata decat prima. Cei care au avut prima ocazie au fost nemtenii, dar Ljubinkovic a intervenit salvator in fata atacantilor Ceahlaului. La poarta cealalta, Neagu si-a batut joc de o pasa a lui Ibeh tragand pe langa dintr-o pozitie favorabila. In replica, noul intrat Chiacu a sutat periculos de la 18 metri, insa mingea trimisa cu efect a ocolit buturile lui Grahovat.

Pana la urma Otelul a marcat in minutul 65. Ibeh a luat o actiune pe cont propriu, a patruns in careu si a sutat, Villadsen a respins in fata iar Filip a speculat eroarea si a deschis scorul.

Ceahlaul putea egala in doua randuri, insa fie Sergiu Costin fie Grahovat s-au opus la ocaziile lui Cebotaru si Gafita.

Minutul 83 a adus si desprinderea pentru echipa lui Dorinel Munteanu. Cazan l-a faultat in careu pe Rapa iar Marius Pena a transformat penalty-ul aducand primele 3 puncte la Galati.

Foto: gsp.ro

Premier League: Stoke - Chelsea 0-0/ Tamas, invins de Manchester United... Nelson Valdez la Rubin Kazan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x