Antena Căutare

Presa din străinătate abundă în laude la adresa Simonei Halep: „Românca a scris o pagină de istorie”

Presa vestică nu contenește în aprecieri la adresa noului număr 1 mondial din tenisiul feminin. Cele mai importante site-uri ale ziarelor din Occident vorbesc despre performanța uriașă a româncei

Presa vestică nu contenește în aprecieri la adresa noului număr 1 mondial din tenisiul feminin. Edițiile online ale ziarelor din Occident vorbesc despre performanța uriașă a româncei.

* "Halep face istorie şi devine al 25-lea lider WTA", a titrat site-ul WTA, care aminteşte că Simona Halep a devenit "prima jucătoare din ţara sa care ajunge numărul 1 în lume".

* "Simona Halep a jucat meciul perfect în faţa Jelenei Ostapenko. Emoţia de la final a fost vizibilă. Pentru că românca nu doar a ajuns în finala la Beijing, ci va fi de luni noul număr 1 mondial. Noua regină a clasamentului WTA va trebui să aştepte pentru a-şi cunoaşte adversara din finala de duminică, dintre Caroline Garcia şi Petra Kvitova", a notat cotidianul francez. L' Equipe.

* "Halep zboară spre finală şi devine noul lider mondial", a titrat şi Gazzetta dello Sport.

* „"Halep îi fură numărul 1 lui Garbine. Regimul lui Muguruza în fruntea clasamentului WTA se va încheia luni, zi în care Simona va deveni cel de-al 25-lea lider din istoria WTA ”, a scris Marca.

Halep - Garcia, în finala turneului de la Beijing! Simona luptă pentru trofeu cu jucătoarea care a ajutat-o să devină li... Impactul Independenței Cataloniei asupra clubului FC Barcelona. Ce se întâmplă cu ”El Clasico”, unde vor juca Messi &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x