Antena Căutare

Presedintele Comitetului Olimpic din Libia, rapit la Tripoli

Nabil al-Alam, presedintele Comitetului Olimpic din Libia, a fost rapit, duminica, de un grup de barbati inarmati. Incidentul a avut loc in centrul orasului Tripoli, iar al-Alam a fost dus intr-o locatie necunoscuta, a declarat luni un oficial libian, informeaza AFP.

Noua barbati inarmati care s-au dat drept membri ai armatei libiene l-au obligat pe al-Alam sa coboare din masina in plin centru al orasului, in jurul orei 15.00 (16.00, ora Romaniei) si l-au dus catre o destinatie necunoscuta", a precizat Arafat Jouan.

Rapirea a avut loc la cateva zile dupa plecarea celor cinci sportivi libieni la Londra, acolo unde vor participa la Jocurile Olimpice care debuteaza pe 27 iulie.

La Olimpiada din capitala Marii Britanii, Libia va avea reprezentanti in trei sporturi: judo, atletism si haltere.

Inaintea revoltelor din 2011, care au dus la inlaturarea regimului lui Muammar Kadhafi, Comitetul Olimpic din Libia a fost condus de Mohamed, fiul cel mare al fostului lider libian. Dupa caderea regimului tatalui sau, acesta s-a refugiat in Algeria, impreuna cu mai multi membri ai familiei.

Ronaldo, printre vedetele meciului organizat de Figo impotriva saraciei... Glasgow Rangers, inlocuita de Dundee FC in Scottish Premier League. Dorin Goian va juca in liga a 4-a!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x