Antena Căutare

Glasgow Rangers, inlocuita de Dundee FC in Scottish Premier League. Dorin Goian va juca in liga a 4-a!

Liga Scotiana de Fotbal (SPL) a hotarat ca locul retrogradatei Glasgow Rangers sa fie luat in prima liga de formatia Dundee FC. Vineri, in urma votului ligii scotiene de fotbal s-a decis ca echipa la care este legitimat Dorin Goian sa fie retrogradata din prima liga in cea de-a patra, din cauza problemelor financiare.

25 de cluburi din cele 30 care fac parte din SFL au votat pentru retrogradarea gruparii Glasgow Rangers in liga a patra.

Directorul general al federatiei scotiene de fotbal, Stewart Regan, a declarat ca retrogradarea lui Rangers in divizia a patra va declansa o catostrofa economica si totodata "moartea lenta" a fotbalului scotian, informeaza Mediafax.

Rangers fusese exclusa la 4 iulie din prima liga, in urma unui vot al cluburilor care fac parte din acest esalon. Datoriile totale ale clubului aflat in faliment se ridica la suma de 134 de milioane de lire sterline (166 milioane de euro). O noua societate care sa administreze gruparea a fost infiintata de omul de afaceri Charles Green, insa fiscul britanic a respins un plan de rambursare partiala a datoriilor inaintat de acesta. Glasgow Rangers ar datora fiscului 93 de milioane de lire sterline (115 milioane de euro).

Fondat in 1872, Glasgow Rangers, echipa urmarita in medie pe teren propriu de circa 45.000 de spectatori, a castigat de 54 de ori campionatul, de 33 de ori Cupa Scotiei si o data Cupa Cupelor in 1972.

sursa foto: EPA/ Intact Images

Presedintele Comitetului Olimpic din Libia, rapit la Tripoli... Gigi Becali a cantat muzica bisericeasca dupa Steaua - Litex 3-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x