Antena Căutare

Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce soția lui a depus actele de divorț. Ioana Năstase: „Nu pot trăi în haos”

Ilie Năstase este pe cale să încheie mariajul cu numărul 5 din viața sa, după ce Ioana Năstase a depus actele de divorț.

Colaj cu Ilie Năstase, purtând sacou, și Ioana Năstase, purtând o haină de blană Galerie
Ioana Năstase a depus actele de divorț. Ilie Năstase are de-a face cu a cincea căsnicie destrămată | Profimedia & Instagram

Ioana Năstase nu dă înapoi, fiind hotărâtă să se despartă de Ilie Năstase. Bruneta a depus actele la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, iar Ilie Năstase a avut o reacție dură. Contactat de jurnaliști, Ilie Năstase a oferit o reacție lapidară despre decizia Ioanei de a divorța: „Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren", a spus Ilie Năstase, potrivit Click!

Ilie Năstase nu a acceptat divorțul la notar de Ioana Năstase

Ilie Năstase nu a acceptat divorțul la notar, ci la tribunal.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

„Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe", a declarat Ioana Năstase pentru sursa citată anterior.

Citește și: Ioana Năstase, noi declarații despre divorţul de Ilie Năstase. Ce spune despre conflictul de vineri seară

În luna ianuarie Ioana Năstase a sunat la 112, anunțând că soțul ei a agresat-o. Imediat după incident, bruneta în vârstă de 43 de ani nu a fost sigură dacă vrea sau nu să divorțeze, dar în cele din urmă a decis să se despartă de Ilie Năstase, însă ea și-ar fi dorit pe cale amiabilă la notar.

Ioana Năstase a chemat poliția, spunând că a fost agresată de Ilie Năstase

"Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia", spunea Ioana, în luna ianuarie.

Citește și: Cum arată Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase cu Amalia. Tânăra a moștenit frumusețea părinților

Bruneta nu a făcut plângere la poliție împotriva lui Ilie Năstase, dar a decis să divorțeze.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios pe 6 iunie 2020. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Până la vârsta de 74 de ani, Ilie Năstase a fost căsătorit de 5 ori. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Citește și: Brigitte Sfăt, transformare uimitoare! Cum arăta blondă și fără operațiile estetice. De nerecunoscut! | FOTO

Ilie Năstase a reușit să câștige 83 de titluri ATP în carieră, dintre care două de Grand Slam, la US Open (1972) și la Roland Garros (1973) și este primul lider al clasamentului ATP. Acesta a fost căsătorit de patru ori, iar una dintre soțiile sale a fost chiar Brigitte Sfăt, cu care a fost căsătorit din 2013 până în 2018.

În anul 1996, Ilie Năstase a candidat pentru postul de primar al Bucureștiului, iar în 2005, "TENNIS Magazine" l-a plasat pe locul 28 în lista celor „40 cei mai mari jucători de tenis din ultimii 40 de ani”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x