Antena Căutare

Primele imagini cu Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr. Cum arată antrenorul | GALERIE FOTO

Antrenorul CFR Cluj, Adrian Mutu,a apelat de curând la o intervenție estetică. Fostul fotbalist a mers în Turcia pentru a-și face un implant de păr.

colaj 3 poze adrian mutu de pe teren si de la conferinte de presa Galerie
Adrian Mutu și-a făcut implant de păr. Starul din lumea fotbalului a fost surprins la scurt timp după intervenție. | Hepta

Adrian Mutu, antrenorul CFR Cluj, a suferit de curând o intervenție în Turcia unde medicii i-au făcut implant de păr.

Fostul fostbalist în vârstă de 45 ani a apelat la un medic din Istanbul pentru a avea parte de servicii de cea mai înaltă calitate.

Adrian Mutu și-a făcut implant de păr

“Briliantul” și-a surprins fanii, iar fotografiile care au apărut cu el în urma intervenției l-au făcut să fie de nerecunoscut.

Citește și: Adrian Mutu, declarație de dragoste pentru soția lui. Ce i-a transmis Sandrei Mutu în online: „Viața e formată din amintiri”

“Sunt la Istanbul, îmi pun păr. Timpul nu iartă pe nimeni, nu vedeți și la interviuri că bate lumina, cam lucește, nu? A fost o intervenție de câteva ore, dar nu e nimic dureros, am dormit”, a declarat sportivul.

Adrian Mutu a acceptat ca cei de la clinica la care a apelat pentru transplantul de păr să promoveze și să posteze fotografii cu el din timpul intervenției estetice.

Fostul fotbalist s-a întâlnit mai întâi cu medicul estetician și în urma discuției cu specialistul a decis că vrea implant de păr doar în zona din față.

Citește și: Ce performanță în fotbal a reușit fiul cel mic al lui Adrian Mutu: „Pe urmele tatălui”. Cum arată acum Tiago Mutu

Adrian Mutu și Sandra Mutu, o poveste de dragoste ca în filme

Adrian Mutu, celebrul fotbalist, nu are doar o carieră de succes, ci și o viață de familie înfloritoare. Sportivul se mândrește cu soția lui frumoasă și nu se sfiește să își arate afecțiunea față de ea ori de câte ori are ocazia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că antrenorul de fotbal este un familist convins. Chiar dacă își dedică o parte a timpului pasiunii sale, acesta nu uită să petreacă clipe de calitate alături de soție și de micuțul lor.

Citește și: Adrian Mutu a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, Mario. Cât de bine se înțelege cu băiatul din prima căsătorie

Din postările sale de pe contul de Instagram se poate observa faptul că Adrian Mutu este un bărbat împlinit și fericit. Fostul fotbalist are lângă el o femeie extrem de frumoasă cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

Adrian Mutu are motive de mândrie și când vine vorba de copiii săi. Fiul cel mic, Tiago Mutu, a obținut titlul de „cel mai bun mijlocaș” la un turneu de fotbal pentru copii. Micuțul a fost surprins ridicându-și trofeul deaspura capului și purtând medalia la gât.

Simona Halep va disputa primul ei meci după suspendare la Miami Open. Când e meciul și cine e adversara... Simona Halep, prima declarație după ce a pierdut primul meci de la WTA Miami la revenirea în tenis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x