Antena Căutare

Prognoza INMH e ingrijoratoare! Ceata ar putea impiedica disputarea partidei Steaua – AEK Larnaca

Reprezentantii INMH dau o prognoza ingrijoratoare pentru starea vremii la ora jocului Steaua - AEK Larnaca. Din cauza cetii, vizibilitatea ar putea fi sub 50 de metri, ceea ce ar putea duce chiar la amanarea partidei.

UPDATE 17:00 // Narcis Raducan, directorul sportiv al Stelei a postat pe contul sau de Facebook o imagine cu National Arena. Vizibilitatea este destul de redusa din cauza cetii cu cateva ore inainte de debutul partidei. Accesul suporterilor va fi permis incepand cu ora 20:05.

IMPORTANT: INMH anunta ceata la ora jocului dintre Steaua si AEK Larnaca. Aceasta nu este o veste prea buna pentru spectatorii care au bilet pe randurile de sus ale stadionului, de unde e posibil sa nu vada mare lucru. Suporterilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe biletele de acces!

Steaua - AEK Larnaca va incepe la ora 22:05.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Borriello e la pamant dupa despartirea de Madalina Ghenea... PSG il vrea pe Rijkaard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x