Antena Căutare

Programul nationalei in preliminariile pentru CM 2014 va fi stabilit de FIFA

Negocierile pentru stabilirea programului competitional in preliminariile Campionatului Mondial din 2014 s-au desfasurat la Amsterdam intre cele 6 componente ale grupei, dar nu s-au soldat cu niciun rezultat, prin urmare FIFA va fi cea care va realiza tintarul meciurilor.

In ciuda celor patru ore de discutii purtate la Amsterdam, intre reprezentantii echipelor din Grupa D preliminara pentru CM 2014 din Brazilia, nu s-a ajuns la nici o intelegere privind programul meciurilor. "Au fost sanse la un moment dat sa gasim o solutie. Din pacate nu s-a putut asa ca acum vom astepta medierea FIFA pentru a vedea cum vom juca", a declarat Alexander Egervari, reprezentantul Ungariei.

Romania face parte din aceeasi grupa cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra si si-ar fi dorit sa intalneasca vicecampioana mondiala cat mai devreme si sa aiba programata partida in ultima data a calificarilor (mijlocul lui octombrie 2013).

Foto: Intact Images

Dan Petrescu a prins play-off-ul in Rusia si a castigat un milion de euro... Copos i-a luat-o inainte lui Gigi si a dus un preot pe National Arena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x