Antena Căutare

PSG ofera 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul ar putea ajunge la "pachet" si cu Jose Mourinho

Cristiano Ronaldo ar putea evolua in sezonul urmator la formatia franceza Paris Saint-Germain. Seicii sunt pregatiti sa plateasca pentru fotbalistul de la Real Madrid nu mai putin de 100 de milioane de euro, informeaza Gazzetta dello Sport. Totodata, sursa citata mentioneaza ca la PSG ar urma sa ajunga, tot anul viitor, si actualul antrenor al echipei Real Madrid, Jose Mourinho.

PSG este gata sa-i ofere lui Ronaldo un salariu de 18 milioane de euro pe sezon, ceea ce i-ar surade portughezului care in prezent are 14 milioane de euro la formatia de pe "Santiago Bernabeu".

Potrivit publicatiei italiene, Jorge Mendes, care reprezinta atat interesele tehnicianului portughez, cat si pe cele ale lui Ronaldo, a organizat o intalnire intre oficialii gruparii franceze, care au mana libera din partea proprietarului clubului, seicul Al-Thani din Qatar, si presedintele Realului, Florentino Perez, in prezenta lui Cristiano Ronaldo.

Mendes isi doreste cu orice pret aceasta mutare, iar impresarul le ofera celor de la Real Madrid si o solutie pentru inlocuirea lui Cristiano Ronaldo. Astfel, la Madrid ar ajunge Radamel Falcao, unul dintre cei mai in forma jucatori ai momentului in fotbalul european. In schimbul columbianului, Realul ar urma sa plateasca aproximativ 70 de milioane de euro catre Atletico Madrid.

Rezultat neverosimil in Cupa Ligii Angliei! Reading - Arsenal Londra 5-7. "Tunarii" au revenit de la 0-4!!!... A fost prins cu 211km/h pe autostrada, dar cere amenda minima! Michael Ballack motiveaza ca este somer si nu are venitur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x