Antena Căutare

Puşcaş, după meciul cu Germania: „Trebuie să fim mândri! Am scris istorie”

Atacantul George Puşcaş a declarat, joi, după ce România a fost învinsă de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret, că tricolorii trebuie să fie mândri pentru parcursul lor, subliniind că întreaga ţară s-a bucurat alături de ei.

Atacantul George Puşcaş a declarat, joi, după ce România a fost învinsă de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret, că tricolorii trebuie să fie mândri pentru parcursul lor, subliniind că întreaga ţară s-a bucurat alături de ei.

„Mulțumesc tuturor! Am dat tot ce am avut mai bun, dar Germania a fost mai bună. Trebuie să fim mândri că azi toţi s-au bucurat pentru noi. Am dat tot ce am avut mai bun. Pot plânge de fericire, de tristeţe nu am de ce, am scris istorie", a declarat Puşcaş la TVR.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii „tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21, '90+4, Waldschmidt '51 (p), '90.

Sursa : news.ro

România a fost învinsă de Germania, scor 2-4, în semifinalele Campionatului European de tineret... Ianis Hagi, după meciul cu Germania: „Avem foame de victorii şi trofee”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x