Antena Căutare

Pustai isi ameninta jucatorii cu excluderea din lot

Cristi Pustai, antrenorul celor de la Gaz Metan, a comentat victoria echipei sale din cadrul optimilor Cupei Romaniei, 1-0 cu Astra II.

"A fost un meci frumos, mai ales in partea secunda. Cupa este o competitie in care am rulat jucatori care nu au adunat prea multe minute in campionat. Sunt multumit ca nu am primit gol. Pe de alta parte, am vrut ca unii fotbalisti sa vina cu o dorinta de a arata ca merita sa fie in primul 11 sau in lotul de 18, dar care astazi au fost apatici. Incet-incet, o sa ne despartim de cei care nu se acomodeaza la Medias", a spus Cristi Pustai.

Antrenorul Astrei II, Imilian Serbanica, a vorbit si el despre partida: "Stiam ca intalnim un adversar puternic. Am incercat sa contracaram jocul lor, ar mediesenii tot si-au creat ocazii mari de a marca. Diferenta putea fi mult mai mare dar gratie portarului nostru am reusit sa mentinem diferenta minima. Speram sa ne recuperam fizic pana la meciul cu Bacaul pentru ca avem nevoie mare de puncte in campionat", a adaugat Imilian Serbanica.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Vezi de ce a refuzat Hagi nationala!... Arpad Paszkany il sustine pe Jorge Costa in conflictul cu sotia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x