Antena Căutare

Puştii Stelei s-au făcut de râs cu Chelsea! Se repeta istoria şi la meciul echipei mari?

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf s-au specializat în a obţine rezultate asemănătoare celor reuşite de Steaua U19 în Liga Campionilor. De această dată, n-ar fi cel mai bun scenariu, pentru că puştii roş-albaştrilor s-au făcut de râs în Anglia

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf s-au specializat în a obţine rezultate asemănătoare celor reuşite de Steaua U19 în Liga Campionilor. De această dată, n-ar fi cel mai bun scenariu, pentru că puştii roş-albaştrilor s-au făcut de râs în Anglia!

S-a terminat 5-0 pentru Chelsea, iar puştii antrenaţi de Ion Toma au terminat grupa pe poziţia a treia! Cum scorurile echipei de juniori au coincis, de multe ori, cu rezultatele echipei mari, trupa mare din Ghencea tremură înaintea confruntării cu Mourinho şi compania de pe Stamford Bridge.

Bucureştenii nu se mai pot califica în primăvara europeană, dar anunţă că vor să iasă cu capul sus din competiţie, iar asta înseamnă un rezultat pozitiv în Anglia.

Chiar dacă meciul din Champions League este unul important, măcar pentru palmares, Laurenţiu Reghecampf se gândeşte mai mult la partida cu Ceahlăul, transmisă, în direct, de Antena 1 şi AntenaPlay.ro, sâmbătă, de la 20:45.

Ceahlăul - Steaua 0 - 2. Reghecampf, mai neamț decât Miriuță!... Ce a declarat cu adevărat Mircea Lucescu după ratarea calificării în Ligă :)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x