Antena Căutare

Quique Sanchez Flores: "Castigarea Europa League este un moment important in istoria noastra"

Quique Sanchez Flores, antrenorul care a adus un nou trofeu pentru Atletico Madrid, dupa 48 de ani de asteptare, s-a declarat foarte mandru de evolutia elevilor sai in finala Europa League contra lui Fulham.

"Suntem extrem de fericiti ca ne-am atins obiectivul. Este un motiv de bucurie pentru mine si sper ca fanii sunt mandrii de noi. Suntem constienti de faptul ca a trecut mult timp de la ultimul succes pe plan european si va trebui sa profitam de acest succes.
Am reusit sa ne indeplinim un vis, este o mare satisfactie pentru noi. Am crezut in sansele noastre pana la sfarsit. Este un moment important in istoria noastra. Fulham a fost o echipa foarte bine organizata, finala a demonstrat din plin acest lucru. Inainte de a intra pe teren, le-am spus jucatorilor mei sa fie curajosi si sa profite din plin de aceasta finala" Sanchez Flores.


Eroul finalei, uruguayanul Diego Forlan, autor al unei duble, aseara, s-a declarat extrem de fericit la finalul meciului: "Inca nu-mi vine sa cred ce am reusit! Cu timpul abia cred ca ne vom da seama ce s-a intamplat de fapt! Meritam sa batem de la inceput, am jucat mult mai bine si ma bucur enorm ca am inscris de doua ori. Dedic golurile familiei, suporterilor si iubitei mele.

Am si un mesaj pentru suporteri: Sa se bucure, sa nu faca multe pagube, iar maine ne vom bucura impreuna, daca ne lasa vulcanul", a spus atacantul.

Atletico Madrid a castigat prima editie a Europa League, dupa ce a invins in finala de la Hamburg cu scorul de 2-1, dupa prelungiri, formatia engleza Fulham. Echipa spaniola si-a trecut in palmares al doilea titlu continental din istorie, dup ace in 1962 au cucerit Cupa Cupelor.

Lotul ideal al fotbalistilor neconvocati la Campionatului Mondial din Africa de Sud... Alexandra Dulgheru, eliminata in turul 3 la Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x