Antena Căutare

Ionuț Radu, declarații „din culise”. Cum au fost tratați tricolorii mici înainte de succesul impresionant. „Am tăcut din gură”

UEFA a schimbat ora şi locul de desfăşurare a semifinalei cu Germania, de la Reggio Emilia, ora locală 21.00, la Bologna, ora locală 18.00 (19.00, ora României). Căpitanul Ionuţ Radu spune că nu contează ora la care va evolua echipa română, după ce a reuşit ceva istoric

Căpitanul Ionuţ Radu a declarat că nu contează ora la care va evolua echipa română, după ce a reuşit o performanță istorică. UEFA a schimbat ora şi locul de desfăşurare a semifinalei cu Germania.

„Le mulţumesc tuturor românilor care au ne-au susţinut astăzi la stadion şi tuturor românilor care ne-au susţinut din ţară. Am primit mesajele tuturor. Nu sunt cuvinte să descriu acest sentiment, calificarea în semifinale. Am spus după meciul cu Ţara Galilor că venim aici să ne jucăm şansele şi să ajungem cât mai sus posibl şi a fost foarte bine, suntem un grup excepţional. Sunt extrem de fericit. Nu m-am îndoit niciun moment că putem să ne calificăm, am venit încrezători în forţele noastre, în forţa grupului pe care îl avem şi s-a văzut şi în teren că nimeni nu s-a dat bătut până la sfârşit. Am reuşit ceva incredibil, ceva istoric. Nu ne dădea nimeni nicio şansă, dar am tăcut din gură şi am spus doar că va vorbi echipa noastră. Sunt fericit că le-am arătat tuturor din întreaga lume că echipa României are o inimă super-mare. Din câte ştiu trebuia să jucăm seara, dar din punctul meu de vedere meciul e binevenit la orice oră, după cum am demonstrat şi în seara asta suntem un grup excepţional şi dacă ne unim forţele putem învinge pe oricine. Sunt foarte dedicat când vin la echipa naţională, voiam să scriem istorie, să fim pe prima pagină în toată lumea şi uite că reuşim. Vreau să aveţi încredere maximă în noi pentru că sunt sută la sută convins că nu o să vă dezamăgim, să fiţi toţi cu noi şi să ne trimiteţi toate gândurile voastre pozitive, toată dorinţa pe care o aveţi şi să vedeţi că România va ajunge în topul lumii, foarte curând", a declarat Radu, la TVR.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

UEFA a schimbat ora şi locul de desfăşurare a semifinalei cu Germania, de la Reggio Emilia, ora locală 21.00, la Bologna, ora locală 18.00 (19.00, ora României).

Astfel, în semifinale, joi, România va întâlni Germania, deţinătoarea trofeului, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia.

România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020.

Sursa : news.ro

George Puscas dupa calificarea in semifinalele Euro 2019: "Nu ne vom opri aici!"... Succesul uriaș al tricolorilor mici, invidiat de italieni! Ce au scris după meciul între Franţa şi România. „Nici măcar ...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x