Antena Căutare

Rafa Benitez: "Cursa este lunga si puteam lua titlul!"

Antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, a afirmat ca echipa sa are in continuare sanse sa castige titlul de campioana, chiar daca duminica a pierdut cu 0-2 meciul contra lui Chelsea, informeaza editia online a The Guardian.

Liverpool ocupa locul cinci, cu 6 puncte mai putin decat liderul Chelsea si trei infrangeri dupa opt etape. Ultima echipa care a pierdut trei meciuri din primele etape si pana la urma a castigat titlul a fost Manchester United, acum 42 de ani.

"Important este sa fim calmi, sa muncim pentru ca jocul nostru sa fie mai bun. Am intalnit o echipa foarte buna, iar acum trebuie sa ne concentram asupra urmatoarei partide. Echipele mari vor pierde puncte in fata celor considerate mai mici. Acest lucru este bun pentru Premier League, dar noi acum nu trebuie sa ne gandim la cele trei ingrangeri", a spus Benitez.

"Sezonul trecut am pierdut doua partide si am avut 11 remize. Acum castigam mai mult, dar si pierdem, insa poate ca la final vom avea mai multe puncte. Este greu sa conving presa ca noi putem castiga titlul, dar vreau sa-mi conving jucatorii ca ei au puterea sa castige. Cursa este lunga", a afirmat tehnicianul.

Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, a spus ca echipa sa nu a realizat nimic acum, pentru ca mai greu este sa se mentina in fruntea campionatului. "Mai este mult pana la finalul sezonului, dar fiecare victorie este importanta, asa ca sunt fericit. Eu nu eram sub presiune, iar acum am demonstrat ca aveam valoare. Noi trebuie sa fim in principal preocupati de rezultatele noastre, nu de ale adversarilor, desi remiza lui Manchester United m-a surprins", a declarat italianul.

sursa: NewsIn
Inter Milano a vandut jucatori de 106 milioane de euro in acest sezon... FC Sevilla - Real Madrid 2-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x