Antena Căutare

Rafael Nadal a castigat finala turneului de la Monte Carlo

Rafael Nadal este de neoprit pe zgura de la Monte Carlo, liderul mondial trecandu-si in palmares cea de-a saptea victorie consecutiva. Invinsul lui Rafa din finala a fost compatriotul David Ferrer, al saptelea favorit. A fost 6-4, 7-5 pentru Nadal, dupa o partida destul de echilibrata.


Ferrer isi pierde serviciul si in setul secund, iar Nadal conduce, pe rand, cu 3-1 si 4-2. Rafa isi pune in valoare din plin stanga letala, in timp ce Ferrer are probleme fizice odata cu trecerea timpului. Cu toate acestea, David are puterea sa revina si sa egaleze pe tabela la patru. A fost insa doar o tresarire de orgoliu, pentru ca numarul unu mondial s-a impus cu 7-5.

Nadal a cucerit primul turneu din 2011, dupa ce a pierdut finalele de la Indian Wells si Miami in fata lui Novak Djokovic, actualul numar doi mondial. Interesant este faptul ca Rafa este neinvins la Monte Carlo din anul 2005.

sursa:Hotnews

Serie A: Fiorentina, remiza cu Juventus/ Catania - Lazio 1-4. Vezi rezultatele inregistrate in etapa 33!... F1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Chinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x