Antena Căutare

Rafael Nadal, in sferturi la Roland Garros: l-a batut si pe Ivan Ljubicic!

Rafael Nadal isi continua drumul spre al saselea titlu la Roland Garros, un record detinut de suedezul Bjorn Borg, dupa ce l-a invins pe croatul Ivan Ljubicic, 7-5, 6-3, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala. In turul urmator, ibericul il va infrunta pe Robin Soderling, intr-o reeditare a ultimului act de anul trecut.

„Nu este cel mai usor adversar de infruntat, mai ales daca nu joci bine. Este foarte dificil sa-ti intri in ritm impotriva lui Ivan, care are un serviciu foarte bun"


Reprezentantul gazdelor, Gael Monfils, cap de serie numarul 9, s-a calificat si el intre ultimii opt pe zgura pariziana, dupa ce l-a invins dramatic pe spaniolul David Ferrer, 6-4, 2-6, 7-5, 1-6, 8-6, un meci care a fost oprit duminica si reluat luni. In sferturi, francezul il va intalni pe Roger Federer, al treilea favorit.

Un alt sfert de finala ar fi trebuit sa se dispute intre Novak Djokovic si Fabio Fognini, insa tenismanul italian a declarat forfait, astfel ca numarul 2 mondial merge in semifinale fara sa fie nevoit sa joace macar o minge.

Singura necunoscuta in aceasta faza o reprezinta numele adversarului pe care il va infrunta argentinianul Juan Ignacio Chela, partida dintre Andy Murray si Viktor Troicki urmand sa se incheie marti, dupa ce a fost intrerupta la scorul de 2-2 la seturi.

In concursul feminin, Maria Sharapova a trecut greu de Agnieszka Radwanska (Polonia), scor 7-6, 7-5, si o va intalni in sferturi pe Andrea Petkovic, care a invins-o in trei seturi pe Maria Kirilenko, 6.2, 2-6, 6-4.

Chinezoaica Li Na a mers si ea mai departe, in urma victoriei cu 2-6, 6-1, 6-3 in fata Petrei Kvitova, urmand sa lupte pentru un loc in semifinale cu Victoria Azarenka, invingatoare cu 6-2, 6-3 in fata rusoaicei Ekaterina Makarova.

Castigatoarea de anul trecut, italianca Francesca Schiavone s-a calificat dupa 6-3, 2-6, 6-4 in meciul cu Jelena Jankovic si va juca in sferturi cu Anastasia Pavlyuchenkova (7-6, 2-6, 6-2 cu Vera Zvonareva). Ultima semifinalista se va alege dintre rusoaica Svetlana Kuznetsova si reprezentanta gazdelor Marion Bartoli.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Paul Scholes se retrage din fotbal... Guineea Ecuatoriala: Suspendati pentru ca au arbitrat beti morti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x