Antena Căutare

Dinamovistii nu se intorc in "Groapa" pentru meciul cu Bistrita! Elevii lui Bonetti joaca in conditii speciale pe Arena Nationala

Nu scapa de ''problema cubului'', dar nici nu se intorc in groapa. Desi, in prima faza se decisese ca meciul Dinamo-Gloria Bistrita sa se joace in Stefan cel Mare, oficialii s-au razgandit si au dat unda verde cainilor sa joace pe Arena Nationala.

Dumitru Dragomir, Valentin Alexandru si Alexandru Deaconu au inspectat terenul in aceasta dimineata si au decis ca partida sa se dispute, chiar si in conditiile in care cubul nu e ridicat la inaltimea initiala. Acesta e ridicat la doar 20-30 metri de sol, dar oficialii LPF si CCA au considerat ca nu exista nici un risc, iar meciul se poate juca in conditii normale. Asezat la locul lui, cubul s-ar afla la o inaltime de 50 de metri.

Nicolae Badea, presedintele Comisiei Administrative de la Dinamo, a explicat situatia: "S-a decis impreuna cu LPF si CCA ca meciul se poate disputa pe National Arena, asteptam suporterii alaturi de echipa".

Din cauza faptului ca respectivul cub video nu mai putea fi ridicat dupa congresul USL de miercuri, meciul fusese mutat pe stadionul din Stefan cel Mare, anuntul fiind facut oficial de clubul ros-alb.

Zlatan Ibrahimovici are picioare de aur! Suedezul a castigat Golden Foot 2012... CFR Cluj, invinsa acasa de Viitorul Constanta! Ioan Andone: "A fost cel mai slab joc al nostru din campionat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x