Antena Căutare

Zlatan Ibrahimovici are picioare de aur! Suedezul a castigat Golden Foot 2012

Premiul este echivalentul Balonului de Aur pentru fotbalistii peste 29 de ani. Ibrahimovici i-a devansat pe Drogba si Pirlo si a primit trofeul din partea legendarului Pele.

Atacantul lui PSG s-a batut cu Xavi, Raul, Drogba si Pirlo pentru trofeu. Kaka, Casillas si Puyol au fost si ei printre nominalizati. Suedezul a primit, insa, trofeul din mainile lui Pele la Monaco. Trofeul este decernat fotbalistului care aduna cele mai multe voturi pe pagina de internet a competitiei. Brazilianul Ronaldo, Del Piero si Roberto Bagio au castigat si ei trofeul care a fost infiintat in 2003.

In 1987, la 29 de ani, Rodion Camataru castiga Gheata de Aur a Europei cu 44 de goluri reusite in 33 de meciuri pentru Dinamo. Dorin Mateut a fost si el ''gheata de aur'' in 1989, la doar 24 de ani. Cel mai tare este Dudu Georgescu, care a fost tunarul Europei la 25 si 27 de ani.

Mutu este star in Corsica! Ajaccio l-a ridicat la rang de premiu ... Dinamovistii nu se intorc in "Groapa" pentru meciul cu Bistrita! Elevii lui Bonetti joaca in conditii speciale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x