Antena Căutare

Rapid - Astra 3-2 \ Sumudica, invins de propria iubire

Dupa ce a pierdut primul meci pe banca Astrei in optimile Cupei Romaniei, cu Petrolul, Marius Sumudica a suferit cel dintai esec si in campionat de cand a preluat conducerea tehnica a ploiestenilor, scor 2-3, chiar impotriva Rapidului, echipa pe care a antrenat-o in sezonul trecut.

Partida din Giulesti a inceput oribil pentru Astra, care era condusa cu 2-0 inca din minutul 11, dupa ce Burca reusise sa deschida scorul in secunda 30, iar Herea a transformat un penalty obtinut de Surdu.

Rapid a continuat sa domine, dar oaspetii au revenit in joc in minutul 24, cand Mihalache a executat foarte bine o lovitura libera de la 25 de metri si l-a invins pe Straton. Peste alte sase minute, acelasi Mihalache a restabilit egalitatea cu un sut de la 30 metri, deviat suficient cat sa-l pacaleasca pe goalkeeperul gazdelor.

Echipa lui Razvan Lucescu a reusit insa sa mai inscrie o data in prelungirile primei reprize, cand Surdu a trimis cu mingea in poarta cu o lovitura de cap din apropiere, dupa o pasa venita de la Pancu.

Inceputul partii a doua a apartinut ploiestenilor, care ar fi putut egala din nou, prin Fatai, insa atacantul nigerian a fost blocat in ultimul moment de apararea giulestenilor.

Rapid a reusit insa sa opreasca iuresul oaspetilor si s-ar fi putut desprinde inca o data la doua goluri, dar Silviu Lung jr s-a opus in fata lui Surdu in minutele 64 si 71.

Astra a avut doua sanse mari pe final sa obtina un punct, insa mai intai Straton si apoi bara l-au impiedicat pe N'Doye sa marcheze golul de 3-3.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Narcis Raducan: "Eu nu bat suporteri ca Mihai Stoica"... FOTO & VIDEO! Un suporter ploiestean l-a bagat in spital pe Galamaz. Petrolul - Steaua suspendat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x