Antena Căutare

Rapid ia cei mai buni jucatori de la Vaslui

Dupa modelul Stelei, care a transferat cei mai buni fotbalisti de la Urziceni in toamna lui 2010, giulestenii incearca sa faca acelasi lucru in aceasta iarna cu vasluienii.

Suparat dupa ratarea calificarii in Europa League dar si dupa infrangerea cu Rapid, Adrian Porumboiu a anuntat ca se retrage din fotbal: "Las echipa gratis Consiliului Local. As fi dobitoc daca as continua."

Plecarea fostului arbitrului este mana cereasca pentru celelalte competitoare care isi vor impartii jucatorii din lotul moldovenilor, la fel cum s-a intamplat in toamna cu Universitatea Craiova.

Se pare insa ca moldovenii vor impartasi soarta Unirii Urziceni nu a oltenilor. In septembrie 2010, cei mai buni fotbalisti ai ialomitenilor au ajuns in Ghencea.

Destinatia vasluienilor pare a fi cartierul Giulesti, acolo unde Razvan Lucescu ii asteapta pe Cerniauskas, Papp, Sanmartean, Adailton si Gladstone.

Wesley, Milanov si Milisavljevic ar putea ajunge la Steaua, iar alba-iulianul Stanciu in Stefan cel Mare.

Foto: Intact Images

VIDEO! Porumboiu vrea 3-0 la masa verde cu Rapid si anunta: "Il dau pe Wesley la Steaua"... Torje, scos din lot lot inaintea meciului cu Juventus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x