Antena Căutare

Razvan Lucescu, reclamat de oficialii alb rosii la Comisia de Disciplina a Ligii

Conflictul dintre Dinamo si Razvan Lucescu nu s-a oprit dupa meciul de la finalul saptamanii trecute, ci se muta la comisiile LPF.

Dinamovistii s-au suparat rau pe Lucescu jr. dupa ce au vazut imaginile surprinse de camerele televiziunii ce transmitea partida. In pauza meciului cu Rapid, antrenorul a strigat catre arbitrul Sebastian Coltescu: "Vreti sa-i faceti campioni p-astia, care sunt rusinea Europei?".

Azi, ros-albii au depus memoriu impotriva tehnicianului de 42 de ani si solicita ca el sa fie sanctionat. Cazul sau va fi judecat de comisiile LPF miercurea viitoare. Dupa sanctiunile primite de Hizo, Siman sau Porumboiu este de asteptat ca si fostul selectioner sa fie suspendat etape bine

Nicolae Badea este dezamagit de comportamentul lui Razvan: "Meseria de antrenor e incompatibila cu manifestarile lui. Vom cere sanctionarea sa. Incepe sa-si altereze acea imagine de acum doi-trei ani, a antrenorului cu discurs elegant. S-a schimbat in rau din punct de vedere comportamental. Trebuie pedepsit pentru acea declaratie incalificabila si nereala".

Razvan Lucescu a primit ieri doua etape de suspendare dupa ce a fost trimis in tribuna de Sebastian Coltescu la pauza partidei cu Dinamo.

sursa: gsp

foto: Intact Images

Maicon - alungat de la Steaua, golgheter in Ucraina... Dinamo preia modelul Fener: vrea doar femei si copii la partidele cu portile inchise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x