Antena Căutare

Maicon - alungat de la Steaua, golgheter in Ucraina

A fost in curtea Stelei timp de 5 luni sub forma de imprumut, dar Gigi Becali nu a vrut sa plateasca 800.000 de euro pentru a obtine definitiv semnatura jucatorului brazilian. Maicon Oliveira s-a intors in Ucraina, la Volyn Lutk, echipa pentru care a inscris nu mai putin de 11 goluri in 10 meciuri.

Varful a reusit a patra dubla in noul sezon in partida din Cupa Ucrainei, castigata de Volyn cu scorul de 7-1 impotriva celor de la Ilisivet Mariupol. Brazilianul a inscris golul de 2-0 si 5-1.

Steaua a pierdut toti atacantii din sezonul trecut

Marius Bilasco, Maicon, Marius Onofras, Nicolae Dica, Lucian Burdujan si Romeo Surdu au parasit pe rand curtea Stelei lasand in urma lor un gol imens, pe care Raul Rusescu (3 goluri), Stefan Nikolici (nici un gol), Tatu (doua goluri), Florin Costea (nici un gol) si Mihai Costea (3 goluri) incearca din rasputeri sa-l inlocuiasca. Atacul ros-albastrilor nu a inscris cat a reusit Maicon in startul noii stagiuni (8 / 11).

Gigi Becali a vrut sa-l aduca pe Moraes

Finantatorul echipei din Ghencea a incercat sa aduca un "atacant mai valoros decat Maicon", dar transferul lui Junior Moraes nu s-a mai realizat si brazilianul a ajuns la TSKA Sofia, echipa pe care Steaua a eliminat-o in play-offul Europa.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Alexandru Tudor va arbitra derby-ul feroviar dintre Rapid si CFR... Razvan Lucescu, reclamat de oficialii alb rosii la Comisia de Disciplina a Ligii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x