Antena Căutare

Razvan Rat: "Putem invinge Franta la ea acasa. "Avem nevoie de victorie!"

Tricolorii merg la victorie in Franta, asta sustine si fundasul echipei nationale, Razvan Rat, care s-a declarat foarte optimist inaintea disputei cu nationala “cocosilor” de pe Stade de France.

"Trebuie sa ne asteptam la un meci foarte greu, lumea se asteapta la unul imposibil de castigat. In ciuda criticilor, Romania are putearea sa invinga la Paris. Asta depinde numai de noi, de ceea ce vom putea realiza pe teren in acel moment"


"Avem nevoie de victorie, acesta e obiectivul. In momentul in care vom face egal, depindem si de celelalte rezultate pe care le inregistreaza adversarii, dar nu ne dorim asta. Nu se pune problema unei lipse de motivare din partea noastra, am dat totul si cu Albania, si cu Belarus, insa nu ne-a iesit cum ne-am dorit. Trebuie sa batem la Paris fara sa ne gandim ca acolo a castigat Belarusul", a mai spus internationalul roman.

Romania intalneste Franta, sambata, 9 octombrie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Paris, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a din cadrul preliminariilor Euro 2012.

VIDEO Presedintele Boliviei se razbuna pe terenul de fotbal pe adversarii sai politici... Derby de Romania, Dinamo - Steaua, se va disputa sambata, 16 octombrie, ora 20:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x