Reacții sfâșietoare după moartea lui Niki Lauda, triplul campion mondial de Formula 1: ”O legendă ne-a părăsit!”

 
+2 click pentru
galerie

Moartea legendarului pilot de Formula 1 și triplu campion mondial, Niki Lauda, a lăsat în urmă o mare de durere în rândul oamenilor din branșă, dovadă fiind mesajele emoționante făcute publice la scurt timp după ce vestea a făcut înconjurul lumii. 

"Şocantă şi tristă veste, în această dimineaţă", a scris Fernando Alonso.

"O legendă ne-a părăsit. Odihneşte-te în pace, Niki", a postat Jenson Button.

Tragedie în lumea sportului: a murit marele NIKI LAUDA, triplu campion mondial la Formula 1!

"O legendă a plecat", a spus Romain Grosjean.

"McLaren este profund întristată să afle că prietenul nostru, colegul nostru, campionul mondial din 1984, Niki Lauda, a trecut în nefiinţă. Niki va rămâne mereu în inimile noastre şi va face parte din istoria noastră", a postat McLaren.

"Astăzi este o zi tristă pentru Formula 1. Marea familie a Ferrari a aflat cu tristeţe vesetea morţii prietenului nostru Niki Lauda, de trei ori campion mondial, de două ori cu Scuderia. Vei rămâne mereu în inimile noastre şi în cele ale fanilor", a scris şi Ferrari.

Video. A ars de viu pe pistă și s-a întors bandajat.. De ce a fost Niki Lauda o legendă. „Am un motiv să fiu urât, dar am și un fund extraordinar”

Niki Lauda, triplul campion mondial Formula 1, a murit la vârsta de 70 de ani, la nouă luni după un transplant de plămân, conform BBC.

Austriacul legendar a luat titlul cu Ferrari în 1975 şi 1977 şi cu McLaren în 1984.

Mulţi îşi vor aminti de el pentru recuperarea sa remarcabilă şi întoarcerea la curse după ce a suferit arsuri puternice într-un accident din Grand Prix-ul Germaniei în 1976.
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI