Antena Căutare

Reghecampf, demis de Mititelu la nici o luna de la numire

Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a decis sa-l suspende din functie pe antrenorul Laurentiu Reghecampf pana la finalul campionatului cu doar cateva ore inaintea meciului cu Unirea Urziceni, decisiv in incercarea de ramanere in prima divizie.


"Am fost suspendat 21 de zile pentru ca mi-am permis sa iau masuri disciplinare impotriva celor trei jucatori reveniti la echipa. Ieri am fost la club de biliard cu toata echipa, iar Mihai si Florin Costea si-au comandat papanasi si pizza. Am considerat ca nu are rost sa ii retin in lot daca asta mananca ei inainte de meci", a explicat fostul antrenor al Craiovei.

Laurentiu Reghecampf a fost numit in functia de antrenor al Craiovei la 4 aprilie, inlocuindu-l pe italianul Nicolo Napoli. In aceasta perioada, Universitatea a jucat sase meciuri, inregistrand o victorie, o remiza si patru infrangeri.

sursa:Jurnalul

Serie A: AC Milan, la un punct de titlu. Vezi rezultatele inregistrate in etapa 35!... Primera Division/ Infrangeri pentru Real si Barca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x