Antena Căutare

Renunta Gigi la Hazard? PSG ofera 50 de milioane

Speriata de interesul pe care cluburi ca Real Madrid, Inter Milano si Manchester City l-au manifestat pentru Eden Hazard, PSG e decisa sa joace agresiv si pregateste o oferta de 50 de milioane de euro pentru a obtine semnatura mijlocasului belgian!

Potrivit presei franceze, Hazard a avut deja primele discutii cu oficialii de la PSG si ar fi tentat de acest proiect, insa transferul este blocat de Lille, care nu isi doreste sa intareasca o contracandidata la titlu.

PSG nu e dispusa sa renunte prea usor la aceasta pista, mai ales ca are nevoie de un inlocuitor pentru Nene, jucator aflat la final de contract si, in plus, nu mai este vazut ca o solutie de viitor pentru ca a implinit deja 30 de ani.

In cazul in care transferul lui Hazard va pica, PSG studiaza si cateva variante de rezerva. Urmatorii jucatori sunt vizati pentru un transfer la gruparea pariziana: Carlos Tevez (Manchester City), Abel Hernadez si Balzaretti (Palermo) sau Jose Caceres (Sevilla).

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Marian Iancu: "Mircea Sandu trebuie bagat la inchisoare"... Mariana Bitang: ”Sunt dezamagita pentru ca nu am fost obisnuita sa lucrez pentru locuri sub podium”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x