Antena Căutare

Marian Iancu: "Mircea Sandu trebuie bagat la inchisoare"

Patronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a comentat in stilu-i caracteristic inceperea urmaririi penale in cazul lui Mircea Sandu, a lui Dumitru Dragomir si a celor 10 membri ai Comitetului Executiv care au decis dezafilierea Craiovei.

"Nu le vreau raul celor inculpati, dar ma bucur ca au inceput sa se miste si pe la noi lucrurile. Vreau totusi ca Universitatea sa fie repusa in drepturi. Eliminarea lor din fotbal a fost un abuz. Daca parchetul are datele necesare, ar fi fost normal sa fie deja luat la cercetari.

E un las, fara nici un fel de caracter. Ar fi trebuit sa iasa in fata si sa spuna: toti acesti oameni sunt nevinovati, eu i-am pus sa faca ce-au facut. Iar acum nu mai poate sa ma dea in judecata pentru ca am posibilitatea sa vorbesc despre dumnealui", a spus Marian Iancu.

Iancu a dezvaluit la o emisiune de televiziune ca a fost foarte aproape sa se alieze cu Adrian Mititelu in procesul in civil impotriva lui Mircea Sandu, dar i-a fost frica sa nu imparta soarta Craiovei.

"Mircea Sandu e primul om care trebuie sa plece ca sa se indrepte situatia fotbalului romanesc. Imi pare rau ca m-am dus la Lausanne, nu am vrut sa impart soarta Craiovei. Acum ii dau dreptate lui Mititelu, trebuia sa risc si eu.

Daca Sandu va ajunge sa se autosuspende inseamna ca eu sunt nebun. Parchetul va trebui sa raspunda daca Sandu nu va pleca de la FRF, practic este lasat sa-si continue activitatea infractionala si atunci trebuie bagat la inchisoare", a spus acesta.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Presedintele Comisiei de Disciplina a demisionat... Renunta Gigi la Hazard? PSG ofera 50 de milioane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x