Antena Căutare

Revenirea anului în Liga 1 ? Mircea Rednic, ofertă de la un club bogat al României. Unde ar putea ajunge dinamovistul

După ce a reușit să mențină clubul Mouscron în prima ligă a Belgiei și a avut un start de sezon excelent, rezultatele lui Rednic din iarna lui 2017 nu au mai fost cele dorite, astfel că belgienii au decis demiterea ”Puriului”. Acum, Rednic își caută echipă, iar o revenire în Liga 1 nu ar fi exclusă.

Antrenorul de 55 de ani care are 5 trofee în Liga 1, printre care două titluri de campion cu Dinamo și Rapid, ar fost dorit cu insistență de Ionuț Negoiță la Dinamo. Rednic a refuzat și l-ar fi anunțat că are o ofertă de la altă echipă din Liga 1, care i-ar oferi un salariu de 20.000 de euro lunar, scrie Fanatik.

Conform sursei citate, acel club misterior ar putea fi FCSB, dat fiind faptul că CFR Cluj și CS ”U” Craiova, celelalte echipe importante din Liga 1, au doi antrenori, Dan Petrescu și Devis Mangia cu posturile asigurate după sezonul regulat.

Gigi Becali a avut deja o primă reacție la aceste zvonuri:
L-am vrut și în trecut, dar cei de la club îmi tot spuneau să nu-l iau că e dinamovist și nu-l vor suporterii. Că face una, că face alta. Îmi place Rednic pentru că pe unde se duce face treabă. Dacă Negoiță era băiat deștept, îl ținea la Dinamo și acum mă băteam cu el la titlu”, a comentat patronul Stelei, Gigi Becali, pentru sursa citată!

În cariera sa, Rednic a mai antrenat la Rapid, FCM Bacău, Al Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj și Gent.

Un antrenor român îi calcă pe urme lui Pep Guardiola! Răzvan Lucescu a ajuns la 16 victorii consecutive cu PAOK și bate ... Din păcate, o veste tristă. Inevitabilul s-a produs: „A murit în timp ce se afla pe patul de spital. Se uita la televizo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x