Antena Căutare

Cad capete la FCSB după umilința cu Lazio! Un jucător plătit regește de Gigi Becali și-a reziliat contractul

Cu excepția meciurilor câștigate cu noroc la Mediaș în Liga 1 și cu Lazio în Europa League, FCSB-ul lui Nicolae Dică are un început de 2018 extrem de slab. După remizele chinuite cu CFR Cluj și Dinamo, vicecampioana României a fost dezmembrată la Roma, de mult mai puternica Lazio (scor 5-1). În urma acestei serii, ”victimele” în rândurile jucătorilor apar după fiecare meci.

Distrus de Gigi Becali după meciul cu Dinamo, fundașul dreapta al roș-albaștrilor, Gabi Enache, este primul care părăsește corabia aflată în derivă a celor de la FCSB. În ciuda faptului că mai avea contract până în iunie 2021 cu FCSB și un salariu imens pentru ceea ce a arătat pe teren, de 16.000 de euro pe lună, Enache a fost conștient că Gigi Becali nu-l mai dorește.

Conform Gazetei Sporturilor, jucătorul și-a contactat impresarul și și-a reziliat de comun acord contractul cu echipa lui Becali. Astfel, el poate semna cu orice formație din postura de jucător liber de contract. Aceeași sursă mai scrie că jucătorul de 27 de ani, cotat la 650.000 de euro de transfermarkt.com, poate ajunge în Rusia, acolo unde are o ofertă tentantă.

”Eu nu-l mai ţin în lot pe Enache. Nu poate să dea gol cu latul din 5 metri. Rămâne la echipă, îi plătesc salariul, dar nu mai joacă niciodată la noi”, a tunat Becali duminică, după Dinamo-FCSB 2-2.

Cel mai slab jucător al vicecampioanei în ultimul an, fundaşul dreapta a fost trecut pe banca de rezerve odată cu aducerea lui Romario Benzar, om de naţională.

Enache a intrat pe lista neagră a lui Becali încă din 2017. După un meci cu Viitorul, pierdut de FCSB cu 0-1, Becali îi promitea lui Enache cu nu va mai prinde echipa. Între timp, plecarea lui Pleașcă și accidentările lui Benzar l-au salvat pe jucătorul de 27 de ani.

”M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache...numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. <Ce, mă bagaţi pe mine acum când nu îl bagaţi pe Benzar?>. Cam aşa ceva a zis. Pai lasă că o să stai tu la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar.”, spunea Becali în septembrie 2017.

Give me 5, cu Steaua/FCSB în rol principal! Indiferent de nume, gruparea roș-albastră s-a specializat în meciuri cu 5 go... Gabriel Torje, dezvăluiri inedite, într-un interviu sincer: "Îi mulțumesc lui Gheorghe Hagi pentru tot ce a făcut p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x