Antena Căutare

Roger Federer, vizită-surpriză în România. Care este motivul pentru care fostul mare jucător a venit „în secret” în țara noastră

Roger Federer a ajuns în secret în România. Marele campion de tenis, retras recent din activitate, a fost „dat de gol” după ce Poliția de Frontieră a publicat o imagine cu acesta din aeroportul Otopeni. Care este motivul pentru care sportivul a venit la noi în țară.

colaj foto cu roger federer Galerie
Roger Federer, vizită-surpriză în România. De ce a venit marele sportiv în țara noastră | Getty Images

Fostul mare tenismen de origine elvețiană Roger Federer, a fost surprins în România, pe aeroportul Henry Coandă din București, în decursul zilei de vineri, 26 mai. Se pare că sportivul în vârstă de 41 de ani are și un motiv pe care a ajuns în țara noastră, nefiind aici în vacanță. Despre ce este vorba.

Citește și: Cum arată soția lui Roger Federer. Fostul tenismen și soția sa, Mirka, apariție de senzație pe covorul roșu de la Met Gala

Roger Federer, vizită-surpriză în România. Care este motivul pentru care a ajuns în țara noastră

Roger Federer s-a retras din activitate în toamna anului trecut, cu un palmares impresionant la activ. Fostul mare jucător de tenis a venit în secret în România, informația fiind confirmată în mod oficial.

Federer s-a deplasat în țara noastră pentru a filma o reclamă pentru Mercedes, informează Fanatik, acesta fiind imaginea producătorului german de mașini. Îmbrăcat sport, cu o șapcă pe cap, Roger Federer a trecut aproape neobservat printre ceilalți oameni.

„Marele Federer ar fi venit ieri incognito, în mare secret. Filmează o reclamă pentru Mercedes aici în România. Nu are treabă cu Țiriac, nu a venit la invitația lui Țiriac, a venit la invitația lui Mercedes. Nu l-a adus Ion Țiriac, dar poate că se vor întâlni. Ei nu sunt mari prieteni”, a dezvăluit Horia Ivanovici, citat de sursa anterior menționată.

Informația a fost confirmată și de fostul mare tenismen român Ilie Năstase: „A venit Roger Federer în România, este adevărat. Dar, din câte știu, va pleca în această seară. Nu am apucat să ne întâlnim”, a declarat Ilie Năstase.

Roger Federer colaborează de o bună perioadă de timp cu marca Mercedes, fiind una dintre imaginile reprezentative ale producătorului auto din Germania. Potrivit Adevărul.ro, Sportivul a semnat contractul cu Mercedes-Benz până în 2027 și încasează de pe urma acestuia aproximativ 5 milioane de euro anual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Roger Federer şi soţia sa Mirka au făcut o donaţie de un milion de franci elveţieni

Reacția Poliției de Frontieră Română atunci când Roger Federer și-a făcut apariția pe Aeroportul Henri Coandă

Roger Federer (41 de ani) a venit din nou în România, după aproape 20 de ani de la ultima sa vizită, fiind primit așa cum se cuvine. Poliția de Frontieră Română a publicat o imagine cu sportivul, însoțită de un mesaj special: „A fost o onoare să îi spunem bun venit în România lu Roger Federer! La datorie, misiune permanentă”, au transmis, sâmbătă, polițiștii de frontieră pe contul oficial de Facebook al instituției.

Roger Federer a mai fost în România în anul 2004, când avea 22 de ani și a jucat în Cupa Davis cu echipa Elveției. Federer, de 20 de ori campion de Grand Slam la simplu, și-a anunțat retragerea din tenis anul trecut. Elvețianul în vârstă de 41 de ani nu mai jucase de la Wimbledon 2021, după ce a suferit o a treia operație la genunchi.



Simona Halep a stârnit îngrijorare, după ce i-a fost amânat din nou procesul: „Urmările asupra sănătății mele mentale...... Facultatea pe care a ales-o David Popovici îi schimbă traiectoria "Regelui" natației. Către ce domeniu se îndr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x