Antena Căutare

Romania a castigat toate medaliile de aur la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis

Nationala Romaniei de Fotbal-Tenis a castigat toate cele 11 medalii de aur puse in joc la Campionatul Mondial, disputat in Ungaria.

Componentii lotului Romaniei au fost de neoprit la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis, desfasurat in perioada 12-16 decembrie 2012, in Ungaria. "Tricolorii" si "tricolorele" au castigat toate medaliile de aur puse in joc la cele 11 proble ale turneului.

Din 46 de natiuni inscrise, doar 12 au reusit sa se califice pe tabloul principal. In competitie insa au intrat doar 11 echipe, India neprimind la timp viza de intrare in Ungaria. Romania, Elvetia, Ungaria, Germania, Slovacia, Croatia, Macedonia, Rusia, Republica Moldova, Cipru si Turcia au fost tarile reprezentate la CM de fotbal-tenis.

"Niciodata nu am mai reusit o asemenea performanta, chiar daca de fiecare data am avut numeroase medalii. Suntem foarte mandri de sportivii nostri, iar in zilele urmatoare vom face demersurile necesare la ANST pentru recompensarea aurului adus pentru Romania", a declarat, conform Mediafax, Sorin Bogdan, presedintele Federatiei Romane de Fotbal-Tenis.

Ziua greilor la GSP TV! Victor Piturca vine la Versus (15:00) - Dumitru Dragomir e la Contraatac (19:00)... VIDEO! Japonezii i-au facut desene animate lui Messi: de la hormoni la recordul lui Muller...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x