Antena Căutare

Romania a invins Rusia si e la un pas de play-off-ul pentru Euro 2011 la U21!

Nationala de tineret a Romaniei a invins astazi Rusia la Botosani, scor 3-0 si este ca si calificata in play-off-ul pentru Euro 2011.

"Tricolorii" mici au trecut categoric de Rusia in duelul pentru primul loc al Grupei 1. Cu un Eric Bicfalvi aflat in forma maxima, Romania a dominat inca din primele minute prima partida decisiva cu rusii. Bicfalvi a deschis scorul in minutul 27, dupa un corner perfect executat de Mihai Costea si o deviere inspirata a lui Barboianu.

Acelasi Bicfalvi a iesit la rampa 10 minute mai tarziu, cand l-a lansat pe Neagu in partea dreapta, iar acesta i-a pasat excelent lui Sburlea, care din 2 metri a reluat in plasa. Silviu Lung Jr. a somat majoritatea timpului, intervenind doar in cateva randuri la micile ocazii ale oaspetilor.

Hora a inchis conturile pe final de meci, marcand simplu din 10 metri dupa o noua pasa geniala a lui Eric Bicfalvi. Romania ocupa in acest moment primul loc in Grupa 1 cu 24 de puncte, trei mai multe decat Rusia.

Prima clasata din fiecare dintre cele 10 grupe va obtine calificarea directa pentru play-off, alaturi de cel mai bine clasate patru echipe de pe locul 2.


Romania - Albania 1-1/ Dezastru la debut!... Adrian Porumboiu se retrage de la FC Vaslui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x