Antena Căutare

VIDEO! România - Kosovo 2-0. O victorie muncită pentru tricolori! Meciul s-a văzut LIVE pe Antena 1 și online în AntenaPLAY!

Naţionala României a învins Kosovo cu scorul de 2-0, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY, într-un meci vital pentru calificarea la Campionatul European din 2024. Golurile tricolorilor au fost înscrise de Nicușor Stanciu și Valentin Mihăilă.

După remiza dezamăgitoare cu Israelul, tricolorii aveau neapărată nevoie de victorie în meciul cu Kosovo pentru a-și putea menține locul secund în clasament. Oaspeții au început mai bine și puteau deschide scorul prin Zhegrova, dar șutul său de la marginea careului a fost reținut de Moldovan.

În minutul 18, arbitrul a decis să suspende meciul din cauza unui banner cu tentă politică afișat de suporterii de la ”Uniți Sub Tricolor”. Disputa s-a reluat după mai bine de jumătate de oră, iar ”tricolorii” au irosit două ocazii mari de gol prin Ianis Hagi și Bancu.

Oaspeții au ratat cea mai mare ocazie a meciului în minutul 28, atunci când Muriqi a profitat de pasa greșită trimisă de Burcă și a trimis spre poartă, dar Drăgușin a scos in extremis mingea de pe linie.

Pe finalul primei reprize, kosovarii au rămas în zece jucători, după eliminarea lui Muriqi pentru două cartonașe galbene.

La reluare, elevii antrenați de Edi Iordănescu au beneficiat și de o lovitură de la 11 metri obținută de Florinel Coman, însă Stanciu a ratat după ce Muric a ghicit colțul.

Golul a venit în cele din urmă în minutul 83, după o acțiune superbă a lui Moruțan și încheiată cu șutul în forță al lui Stanciu, care l-a învins pe Muric și cu ajutorul barei.

Kosovarii au pus pericol la poarta noastră, însă Moldovan a intervenit senzațional. După două ratări uluitoare ale lui Alibec și Moruțan, Mihăilă a rezolvat soarta meciului cu un șut din fața porții.

În urma acestui rezultat, România rămâne pe locul doi în clasamentul din Grupa I, cu 12 puncte, la două în spatele liderului Elveția și la un singur punct în fața Israelului.

Partida România - Kosovo s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și Live VIDEOText pe a1.ro:

FINAL DE MECI!

Min 90+3: GOOOL România! Rațiu îi pasează în centrul careului lui Mihăilă, care șutează din prima și îl învinge pe Muric.

Min. 87: Ratari uluitoare ale tricolorilor! Prima oară Alibec, care după ce a scăpat singur cu portarul a tras pe lângă poartă, iar la un minut distanța a venit rândul lui Moruțan, al cărui șut a fost respins de Muric.

Min. 84: GOOOL România! GOL Stanciu! Căpitanul României a marcat cu un şut violent de la marginea careului. Mingea a lovit bara şi a întrat în poarta lui Muric.

Min. 77: Cicâldău intră în locul lui Darius Olaru.

Min. 71: Florinel Coman şi Ianis Hagi au fost schimbați cu Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan.

Min. 64: Alibec trage de la mare distanța, dar șutul este pe centru și Muric reține!

Min. 60: Stanciu ratează de la punctul cu var! Muric a ghicit colțul și a respins în corner!

Min 59: Lovitură de la 11 metri pentru România!

Min. 53: Bancu vede cartonașul galben.

Min. 48: Ocazie România! Alibec șutează cu stângul din afara careului, dar Muric are o intervenție bună și respinge.

A început repriza secundă! Alibec îi ia locul lui Pușcaș în teren.

*Israel câștigă meciul cu Belarus cu un gol marcat în minutul 90+6!

Final de primă repriză!

Min 42: Muriqi îl lovește din nou cu cotul pe Screciu și vede cel de-al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.

Min. 41: Ocazie Kosovo! Şutul lui Zhegrova a trecut puţin pe lângă poarta lui Moldovan.

Min: 29: Muriqi are o șansă uriașă de a înscrie după o eroare gravă a lui Burcă, și doar intervenția lui Dragușin, care a scos mingea aproape de pe linia porții, a păstrat rezultatul intact!

Min. 26: Bancu preia spectaculos în interiosul careului, însă trimite puțin pe lângă poarta lui Muric dintr-o poziție foarte bună!

Min. 23: Ocazie uriașă pentru Ianis Hagi care trimite defectuos din fața porții, după o eroare a defensivei oaspeților.

Min. 19: Muriqi vede cartonașul galben după ce l-a lovit cu cotul în săritură pe Screciu.

Meciul s-a reluat!

După o întrerupere de mai bine de 35 de minute, partida va fi reluată! Cele două echipe au parte de câteva minute de încălzire înainte de reîncepere!

Min. 18: Meciul a fost întrerupt din cauza unor torțe aprinse în peluza și a unui banner afișat în spatele porții lui Muric. Arbitrul a trimis echipele la vestiare!

min. 15: Berisha vede și el cartonașul galben după ce l-a blocat neregulamentar pe Rațiu, care scăpase într-o cursă solitară.

min. 10: Moldovan reține cu siguranța șutul trimis spre poartă Zhegrova de la marginea careului.

min. 8: Burcă primește primul cartonaș galben al meciului după un fault asupra lui Rashica.

*Israel a avut un gol anulat în meciul de pe teren propriu cu Belarus.

Start de partidă! Hai, România!

Echipele de start:

România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – Stanciu, Screciu, Cicâldău – Hagi, Pușcaș, Coman

Rezerve: Târnovanu, Aioani, Rus, M. Marin, Alibec, Mihăilă, Bîrligea, R. Marin, Olaru, Moruțan, Camora, Sorescu

Kosovo: Muric – Vojvoda, A. Rrahmani, Aliti, Paqarada – Zhegrova, V. Berisha, Loshaj, B. Berisha – Rashica, Muriqi

Rezerve: Ujkani, Bekaj, Hadergjonaj, Beka, Fazliji, Hajrizi, Muslija, Korenica, Al. Rrahmani, Dresevic, Zeqiri, Kraniqi

UPDATE! Cristi Manea ratează România – Kosovo, meci din preliminariile pentru EURO 2024, ce va fi transmis marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Este cea mai mare pierdere pentru Edi Iordănescu, înainte de duelul de pe Arena Naţională. Vezi cele mai noi informații legate de meciul din această seară și pe as.ro!

Selecționata antrenată de Edi Iordănescu se pregătește de etapa a șasea din campania de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii pot obține cel de-al treilea succes din preliminarii ce le-ar asigura un avantaj de cel puţin un punct în faţa Israelului, înaintea meciurilor din luna octombrie.

Partida de pe Arena Națională va putea fi urmărită liveVIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și Live VIDEOText pe a1.ro.

Andrei Burcă trage un semnal de alarmă înainte de România - Kosovo: ”E un moment zero!”

„Au venit 50.000 de oameni și nu am știut să facem față acestei emoții. Trebuie să învățăm să jucăm cu presiune, iar pe viitor să știm ce avem de făcut. Suntem la mâna noastră, pe loc calificabil, nu am pierdut niciun meci, ceea ce înseamnă că am respectat ideile tactice. Suntem conștienți că mai avem de îmbunătățit lucruri”

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)

12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)

15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)

18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)

21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Clasament Grupa I

1. Elveția 5 3-2-0 14-5 11p.
2. România 5 2-3-0 7-4 9p.
3. Israel 5 2-2-1 6-7 8p.
4. Belarus 5 1-1-3 4-10 4p.
5. Kosovo 5 0-4-1 5-6 4p.
6. Andorra 5 0-2-3 3-7 2p.

Lotul României pentru meciurile cu Israel și Kosovo:

PORTARI
Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 4/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI
Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 24/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 20/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 8/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 29/2)

MIJLOCAȘI
Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Darius Olaru (FCSB, 12/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 61/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 47/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 10/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 8/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 13/3)

ATACANȚI
George Pușcaș (Genoa | Italia, 37/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 32/4), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

România joacă marți, 12 septembrie, de la ora 21:45, împotriva reprezentativei din Kosovo. Partida de pe Arena Națională va putea fi urmărită liveVIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și Live VIDEOText pe a1.ro.

România a învins Croația cu 3-0 în primul meci de la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida, transmisă LIVE în ... România - Anglia, scor 2-3 la Campionatele Europene de tenis de masă. Meciul a fost în AntenaPLAY. Tricolorii au condus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x