Antena Căutare

România - Serbia, scor 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida a fost live în AntenaPLAY

România - Serbia, scor 3-1. „Tricolorele” s-au impus după trei dueluri câștigate în fața adversarelor din Serbia, iar setul decisiv a fost câștigat de Bernadette Szocs. Duelul a fost transmis live și exclusiv în AntenaPLAY.

România - Serbia, scor 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida a fost live în AntenaPLAY Galerie
România - Serbia, scor 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida a fost live în AntenaPLAY | Profimedia

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman își continuă forma excelentă la Campionatele Europene de Tenis de masă de la Malmo. În faza grupelor, româncele au terminat pe primul loc în grupă, în fața Croației și a Sloveniei, potrivit as.ro.

Până în momentul de față, România nu a pierdut niciun meci în cadrul turneului final. În sferturile de finală, jucătoarele se vor duela cu Spania, mâine, de la ora 11:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și: România - Serbia şi Danemarca - România, joi, de la 14:00 și 20:00, în Campionatele Europene. Meciurile, exclusiv în AntenaPLAY

România – Serbia, scor 3-1, în optimile de finală de la Campionatele Europene, exclusiv în AntenaPLAY

În optimi, România s-a duelat cu Serbia. Primul meci a fost câştigat categoric de Bernadette Szocs, scor 11-4, 11-6, 11-6.

În setul al doilea, Eliza Samara a pierdut cu Sabina Surjan, scor 8-11, 11-13, 8-11.

În următorul meci din duelul cu Serbia, Andreea Drahoman a învins-o pe Andrea Todorovic, fără să cedeze vreun set. Punctul decisiv a fost adus pe Bernadette Szocs, care a învins-o în set decisiv pe Sabina Surjan, potrivit as.ro.

România – Spania LIVE VIDEO (vineri, 11:00), exclusiv în AntenaPLAY. Duel pentru semifinalele Campionatelor Europene

România – Spania, duelul din sferturile Campionatelor Europene de tenis de masă, va fi vineri, de la ora 11:00, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. „Tricolorele” îşi continuă aventura în competiţia europeană de la Malmo.

România a învins-o pe Serbia, în optimi, şi şi-a asigurat prezenţa între ultimele opt echipe ale Campionatelor Europene de tenis de masă.

România a avut un parcurs formidabil la Europenele de la Malmo. În faza grupelor, „tricolorele” le-au învins pe rând pe Croaţia şi pe Slovenia, fără să cedeze vreun set.

De cealaltă parte, pentru a se califica în sferturi, Spania a învins-o în optimi pe Luxemburg cu scorul de 3-1, graţie victoriilor obţinute de Zhang, Berzosa şi Xiao.

În grupe, Spania a pierdut primul meci, cu Suedia, scor 2-3. În al doilea meci, ibericele s-au impus în duelul cu Grecia, scor 3-1, potrivit as.ro.

Citește și: România a învins Croația cu 3-0 în primul meci de la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida, transmisă LIVE în AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

David Popovici împlineşte 19 ani. Ce sumă a reușit să strângă pentru cinci fraţi talentați și fără posibilități... România – Franţa LIVE VIDEO e sâmbătă, ora 11:00, exclusiv în AntenaPLAY, în semifinalele Campionatelor Europene de teni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x