Antena Căutare

România - Serbia şi Danemarca - România, joi, de la 14:00 și 20:00, în Campionatele Europene. Meciurile, exclusiv în AntenaPLAY

Selecționatele masculină și feminină de tenis de masă ale României și-au aflat adversarele din optimile de finală ale Campionatelor Europene. Competiția e live în AntenaPLAY până duminică, 17 septembrie.

ovidiu ionescu si bernadette la campionatele europene de tenis de masa Galerie
România - Serbia şi Danemarca - România, joi, de la 20:00, în Campionatele Europene. Meciurile se văd exclusiv în AntenaPLAY | Profimedia

Tricolorele vor întâlni Serbia în optimile de finală, joi, de la ora 14:00, exclusiv în AntenaPLAY, iar, în cazul unei calificări, vor juca în faza sferturilor cu învingătoarea dintre Spania și Luxemburg. Un duel cu Germania ar putea avea loc abia în finala competiției, anunță AS.ro.

Citește și: România - Norvegia, scor 3-0 la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida a fost live și exclusiv în AntenaPLAY

România - Serbia şi Danemarca - România, joi, de la 20:00, în Campionatele Europene. Meciurile se văd exclusiv în AntenaPLAY

De partea cealaltă, echipa masculină se va duela pentru sferturi cu Danemarca tot joi, de la ora 20:00, de asemenea în AntenaPLAY. Dacă îi va învinge pe nordici, România va disputa un sfert de finală cu Cehia sau Portugalia, mai scrie Antena Sport.

„La acest Campionat European mă gândesc doar la aur, pentru că este cel care ne duce la Jocurile Olimpice de la Paris”, a spus Elizabeta Samara, înainte de startul competiției.

„După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele.

Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime”, a spus Socz, citată de ettu.org.

Citește și: România – Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Româncele nu au pierdut niciun set în fața slovenelor la tenisul de masă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă... David Popovici împlineşte 19 ani. Ce sumă a reușit să strângă pentru cinci fraţi talentați și fără posibilități...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x