Antena Căutare

Romania si Bulgaria vor sa gazduiasca impreuna Euro 2020

Mircea Sandu nu se lasa si vrea sa aduca Euro 2020 in Romania! La fel de mult isi doresc si bulgarii, care, prin vocea presedintelui federatiei de la Sofia, Borislav Mihailov, au anuntat ca intentioneaza sa organizeze turneul final de peste noua ani impreuna cu romanii.

De altfel, seful FRF a discutat cu Mihailov despre acest proiect cu ocazia Congresului UEFA, unde amandoi au fost realesi in Comitetul Executiv al forului continental.

La revenirea de la Paris, seful federatiei bulgare a declarat: "Ne dorim foarte mult sa organizam Euro 2020, iar romanii isi doresc acelasi lucru. Stiu ca nu va fi simplu si ca va trebui pentru inceput sa gazduim cateva turnee europene pentru juniori Under 17 si Under 19. Avem multi prieteni in Romania. Vom analiza totul pas cu pas si apoi vom candida, alaturi de vecinii nostri la organizarea Campionatului European 2020. Guvernul bulgar va finanta constructia mai multor stadioane in Sofia, Burgas si Varna", a declarat Mihailov, care a devenit primul bulgar ales in Comitetul Executiv al UEFA.

Varianta unei organizari a Europenelor din 2020 impreuna cu Bulgaria vine la trei luni dupa ce Mircea Sandu anuntase ca Romania ar putea candida alaturi de Ungaria la organizarea Euro 2024.

Pana la organizarea unui Campionat European, Romania va gazdui in 2012 finala Europa League, pe noul stadion National.

sursa:Jurnalul

Mihai Costea va juca la Steaua. Mititelu vinde din cauza situatiei financiare de la Craiova... Lucian Bute a revenit in Romania: „Magee a fost unul dintre cei mai buni adversari”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x