Antena Căutare

Mihai Costea va juca la Steaua. Mititelu vinde din cauza situatiei financiare de la Craiova

Probleme financiare ale Craiovei il determina pe Adrian Mititelu sa se desparta de cei mai importanti jucatori. Dupa ce Gaman si Barboianu au ajuns la Dinamo, Mihai Costea va pleca si el de la Universitatea, urmand sa ajunga la Steaua din vara.

"Din acest moment, orice jucator este de vanzare. Embargoul privind transferurile jucatorilor catre echipele din capitala a cazut. Vand si la Dinamo, si la Steaua, oricui! N-am ce sa fac, altfel nu iau licenta"


Tratativele dintre cele doua cluburi s-au desfasurat miercuri noapte, la hotelul Yaki din Pitesti. Conform sursei citate, la negocieri au participat Adrian Mititelu, Mihai Costea si agentul sau Victor Becali, din partea Craiovei, Steaua fiind reprezentata de Valeriu Argaseala si Iulian Ghiorghisor. La miezul noptii, partile au batut palma, echipa din Ghencea urmand sa plateasca in schimbul atacantului 1,4 milioane de euro, care ii va asigura astfel 60% din drepturile federative asupra jucatorului. Singurul obstacol in fata transferului ii reprezinta o eventuala oferta din Germania pentru Costea jr. Patronul Stiintei asteapta un raspuns pana luni si daca nu se va concretiza nimic, atunci fotbalistul de 23 de ani va deveni ros-albastru din vara.

Contactat telefonic de GSPTV, Mihai Costea s-a aratat dispus sa mearga in Ghencea. „Daca va fi o oferta buna pentru club, atunci voi pleca. Sunt la Craiova si nu vreau sa discut despre alta echipa acum", a spus jucatorul la emisiunea Contraatac.

Presedintele uneia dintre rivalele Stelei, Dinu Gheorghe, a comentat eventualul transfer al lui Mihai Costea la Steaua. "Steaua avea nevoie de un atacant tanar si foarte talentat, dar in Ghencea, la fel ca si la Rapid sau Dinamo, e greu sa te acomodezi. Personal, nu sunt de acord cu aceste tranzactii facute in mijlocul campionatului. Daca intr-adevar Craiova va lua acesti bani, e o suma fantastica. Niciun alt club din Romania nu poate plati atat, poate doar Vasluiul lui Adrian Porumboiu", a spus oficialul rapidist la Dolce Sport.

Mihai Costea va implini 23 de ani in luna mai si a venit la Universitatea Craiova in iarna lui 2005, la pachet cu fratele sau Florin. In tricoul Stiintei a strans 74 de meciuri si 13 goluri, in acest sezon reusind sa puncteze de numai doua ori.

Alarma la nationala: Mutu si Chivu nu s-au antrenat astazi si risca sa nu joace in Bosnia!... Romania si Bulgaria vor sa gazduiasca impreuna Euro 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x