Antena Căutare

Romania - Spania 0-4 \ Tricolorele, prea mici pentru un razboi atat de mare

Selectionata de fotbal feminin a romaniei a pierdut meciul cu Spania contand pentru preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2013.

La Buftea, intr-o atmosfera desprinsa din poeziile lui Bacovia, nationala de fotbal feminin a Romaniei a primit vizita reprezentativei similare a Spaniei.

Ibericele au trecut fara probleme de elevele Mariei Delicoiu, avand in Adriana un veritabil playmaker ce a hartuit constant apararea condusa de Olivia Oprea. Scorul a fost deschis de Bermudez cu un sut pe care ar fi invidiosi si atacantii din prima liga din Romania: bolta cu exteriorul la coltul lung ce a surprinsa pe portarita Mirela Ganea.

Borquete a reusit o dubla in repriza secunda, iar Adriana, cea cu pasele decisive, si-a trecut numele pe lista marcatorilor in minutul 83.

De partea cealalta, la romance am putea remarca doar loviturile libere stereotipe executate de capitanul Florentina Spanu. Putin pentru a spera la un loc secund intr-o grupa cu gigantul Germania si Spania. Ramane sa ne batem cu Elvetia, Kazahstan si Turcia pentru celelalte pozitii. Pe ultima o vom intalni miercuri la Izmir.

Foto: gsp

Real pregateste transferul lui Rooney... Bronz mondial pentru Irina Ciobanu si Bernadette Szocs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x