Antena Căutare

Romania U19 si-a aflat adversarii pentru Turneul de Elita ce o poate duce la Euro 2012

Azi, la Nyon, s-au tras la sorti grupele de la Turneul de Elita pentru calificarea la Campionatului European din 2012.

Romania face parte din grupa a 3-a, alaturi de reprezentativele Ungariei, Germaniei si Serbiei. Meciurile se vor disputa in perioada 26-31 mai 2012, in Serbia. Castigatoarele celor sapte grupe din cadrul Turneului de Elita se vor califica la turneul final, programat in perioada 3-15 iulie 2012 in Estonia, tara calificata direct.

Tot azi s-au decis si grupele preliminariilor Campionatului European din 2013. Echipa nationala de fotbal under19 a Romaniei face parte din grupa a 9-a, alaturi de reprezentativele Scotiei, Elvetiei si Armeniei. In aceasta faza s-au format 12 grupe cu cate patru formatii, iar meciurile se vor disputa in 2012. Primele doua clasate din fiecare grupa si cea mai buna selectionata de pe locul trei se vor califica la Turneul de Elita, unde vor intra si echipele Spaniei, Serbiei si Turciei. Ca si la Euro 2012, acolo, se vor forma sapte grupe de cate patru reprezentative, iar castigatoarele, alaturi de tara gazda, vor accede la turneul final din Lituania.

De asemenea, echipa nationala under 17 a Romaniei si-a aflat si ea adversarii din grupele preliminare de la Euro 2013. Acestia sunt: Irlanda, Suedia si Macedonia.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Irina Begu traieste sub semnul rozului... Se retrage Dragomir? "Ma gandesc sa spun si eu "Pa!" la anul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x