Antena Căutare

Romanii se grabesc sa isi ia bilete pentru meciul Romania-Olanda! 25.000 de bilete s-au vandut deja

Romanii s-au reindragostit de echipa nationala dupa cele doua victorii pe care le-au reusit elevii lui Piturca in meciurile cu Estonia si Andorra. Deja au fost vandute jumatate dintre biletele disponibile pentru meciul Romania-Olanda din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Partida va fi in direct la Antena 1, pe 16 octombrie de la 21:00.

La meciul cu Andorra oficialii Federatiei Romane de Fotbal nu au tiparit destule bilete, asa ca de data aceasta si-au luat masuri de siguranta si pun in vanzare 54.000 de bilete. "Cu siguranta, cu Olanda se va disputa cu casa inchisa! Pana in acest moment s-au vandut 25.000 de bilete doar on-line, iar de astazi au fost deschise si casele de bilete de la Arena Nationala", a declarat Florin Leonte, seful tiketingului de la FRF.

Pachete speciale pe Arena Nationala

Federatia Romana de Fotbal a creat zone speciale pentru cei care vor sa vina la meci cu familia, dar si pentru studenti si pensionari. Acestia din urma vor plati doar 10 lei pentru un bilet daca se prezinta cu talonul de pensie. Pana acum s-au vandut aproape 2000 de pachete pentru toate meciurile de pe Arena Nationala, acestea fiind scoase la vanzare inca din luna august.


Cel mai ieftin bilet 20 de lei, cel mai scump 800!

Incepand de astazi cei care doresc bilete la meciul Romania - Olanda pot cumpara bilete atat online, cat si de la casele de la Arena Nationala.
Peluze: 20 de lei si 40 de lei
Tribuna a II-a: 80 de lei si 160 de lei
Tribuna I: 40 de lei, 80 de lei si 160 de lei
VIP (cu protocol inclus): 400 de lei, 600 de lei si 800 de le

Vesti proaste pentru Piturca! Doi jucatori convocati pentru dubla cu Turcia si Olanda sunt incerti in acest moment... Mutu a venit cu pofta de joc la nationala! Vezi cum a decurs primul antrenament al tricolorilor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x